Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Εκβιάζει τον Πέτρο

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Πέτρος αναγκάζεται, όπως θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς, να παραδεχτεί ότι δεν είναι αυτός που λέει ότι είναι. Μια γυναίκα από το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη εμφανίζεται, προκαλώντας έκπληξη στον Πέτρο.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Εκβιάζει τον Πέτρο

Η Φανή, πρώην αρραβωνιαστικιά του Αντώνη, εμφανίζεται και ανακαλύπτει ότι ο Πέτρος δεν τη θυμάται. Στη συνέχεια, ο Πέτρος της ζητάει να του αποκαλύψει την ταυτότητά της και τι επιθυμεί, ενώ αυτή τον αμφισβητεί, ζητώντας του να αποκαλύψει τη δική του ταυτότητα. “Ποιος είσαι εσύ; Γιατί νομίζεις ότι είσαι ο Αντώνης Καραδήμος; Δεν είσαι…” του λέει, ενώ εκείνος επιμένει ότι είναι αυτός, δείχνοντάς της την ταυτότητα του Αντώνη. Ωστόσο, όταν η Φανή απειλεί ότι θα καλέσει την αστυνομία, ο Πέτρος τρομοκρατείται και της εξομολογείται την αλήθεια.

Αποκαλύπτει ότι ήταν στο πλοίο “Φοίνιξ” με τον Αντώνη και ότι κρυβόταν για δικούς του λόγους. “Η Μοίρα το ‘κανε, σχεδόν δεν ήταν δική μου απόφαση. Δεν ήμουν ο ίδιος όταν με κατέγραψαν ως Καραδήμο” αποκαλύπτει, εξηγώντας ότι ο Αντώνης έχασε τη ζωή του. Στη συνέχεια, η Φανή εξηγεί ότι είχε μπει φυλακή, ενώ ο Αντώνης εξαφανίστηκε με τα χρήματα. Τώρα, αναζητά τον Αντώνη, επιθυμώντας να φύγει από τη χώρα, αλλά χρειάζεται χρήματα. Εκβιάζει τον Πέτρο, απειλώντας ότι θα τον καταδώσει στην αστυνομία αν δεν της δώσει χρήματα. Έτσι, ξεκινά ένας νέος πονοκέφαλος για τον Πέτρο και την Ειρήνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like