Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Αυτό είναι το ριψοκίνδυνο σχέδιο του Πέτρου

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η αγωνία θα κορυφωθεί καθώς ο Πέτρος σχεδιάζει να κλέψει την Ειρήνη από τον Ιπποκράτη, ενώ βρίσκονται στα σκαλιά της εκκλησίας. Η απελπισία του Πέτρου για τον γάμο της Ειρήνης με τον Ιπποκράτη τον καθιστά αποφασισμένο να δράσει, καθώς η αγάπη του για αυτήν είναι αδιαμφισβήτητη.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Αυτό είναι το ριψοκίνδυνο σχέδιο του Πέτρου

Η Ειρήνη, αν και έχει αμφιβολίες για τον επικείμενο γάμο, αποφασίζει να προχωρήσει. Ο Ιπποκράτης, αντιλαμβανόμενος τις ανησυχίες της, προσπαθεί να την καθησυχάσει, αλλά η ξαφνική επίσκεψη της Ευγενίας ταράζει τον Ιπποκράτη, ο οποίος χάνει τον έλεγχο. Παράλληλα, ο Πέτρος προσπαθεί να βρει τρόπους να σταματήσει τον γάμο και οργανώνει μια συνάντηση με την Ειρήνη προτού αυτή παντρευτεί τον Ιπποκράτη, αλλά δεν επιτυγχάνει τον σκοπό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μοναδική ελπίδα του Πέτρου είναι να παραστεί στον γάμο και να κάνει την Ειρήνη να συνειδητοποιήσει τα αισθήματά του γι’ αυτήν. Παρ’ όλα αυτά, η Ειρήνη αν και αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο, αποφασίζει να μην ακολουθήσει το σχέδιο του Πέτρου, δείχνοντας την πίστη της στα συναισθήματά της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More