Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 86 – Η Ειρήνη βρίσκει την ταυτότητα του Πέτρου

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 86 – Η αποκάλυψη του χρέους των Παπαδάκηδων στον Δημήτρη επαναπροσδιορίζει τις σχέσεις και επηρεάζει τον ερωτικό δεσμό μεταξύ του Μάκη και της Λίνας, δημιουργώντας ένα σοβαρό πρόβλημα. Πώς μπορούν να συνεχίσουν να είναι ζευγάρι, όταν ο πατέρας της Λίνας εκμεταλλεύεται τον πατέρα του Μάκη ως τοκογλύφος;

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 86 – Η Ειρήνη βρίσκει την ταυτότητα του Πέτρου

Ο Δημήτρης, από την πλευρά του, ανακαλύπτει ότι ο Όθωνας, ο άνθρωπος του Παντελίδη, ένιωσε έλξη για τη Λίνα από την πρώτη στιγμή και τώρα εξετάζει το ενδεχόμενο ενός προξενιού. Ο Άγγελος, παρά τον αρραβώνα του με τη Βάσω, αισθάνεται πίεση καθώς πλησιάζει η στιγμή να ενταχθεί στην οικογένεια του δολοφόνου των γονιών του. Παράλληλα ο Γιώργης προσπαθεί να πείσει τον Βασίλη να επιστρέψει στο πλευρό των θυμάτων, ενώ ο Ιπποκράτης ζητά μια χάρη από τον Παντελίδη, προσφέροντας πληροφορίες για τον Αντώνη Καραδήμο.

Η Ειρήνη ανακαλύπτει την ταυτότητα του πραγματικού Αντώνη Καραδήμου μέσω μιας φωτογραφίας, συνειδητοποιώντας ότι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε δεν είναι αυτός που νόμιζε. Αντιμετωπίζει μια κρίση ταυτότητας. Τελικά, η Ειρήνη συναντά τον Πέτρο, ο οποίος της εξομολογείται την αλήθεια για το φονικό και την πραγματική του ταυτότητα, ρίχνοντας την αλήθεια στο τραπέζι και ανοίγοντας την πόρτα για αντιμετώπιση των συνεπειών.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like