Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 70, 71, 72

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 70, 71, 72  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 70, 71, 72

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 70

Η Φανή, αρραβωνιαστικιά του Αντώνη Καραδήμου, φτάνει στην αυλή της Χριστίνας αποφασισμένη να τον εκδικηθεί που την παράτησε και την ξέχασε στη φυλακή, κι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον… Πέτρος Κυνηγημένη κι εκείνη, κυνηγημένος κι αυτός, δεν αργούν να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, καθώς κανέναν από τους δύο δεν συμφέρει να φανερωθεί η αλήθεια. Αφού δίνουν αμοιβαίες εξηγήσεις, αποφασίζουν να κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά Η Φανή του δηλώνει ότι δεν θα φύγει χωρίς τα λεφτά της, αυτά που είχαν… σουφρώσει με τον Αντώνη, και μέχρι τότε του προ τείνει να… περάσουν καλά οι δυο τους, δείχνοντάς του μάλιστα πως της αρέσει πολύ! Από τη μεριά του, ο «Αντώνης» δεν μπορεί να αρνηθεί να τη φιλοξενήσει και ταυτόχρονα σκέφτεται πως και ταυτόχρονα σκέφτεται πως δεν θα ήταν κακή ιδέα να είναι δεν θα ήταν κακή ιδέα να είναι μαζί ή πιο σωστά- να φέρονται σαν ερωτευμένο ζευγάρι. Διαφορετικά, θα φάνταζε περίεργο στα μάτια των νέων του φίλων και της σπιτονοικοκυράς του να συμπεριφέρονται σαν άγνωστο… Η Ειρήνη σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί ότι ο «Αντώνης» είναι αρραβωνιασμένος. Νιώθει απογοητευμένη και πιστεύει ότι την κορόιδευε όταν της έλεγε ότι την αγαπούσε. Εκείνος είναι σε δύσκολη θέση, αφού προσπαθεί να της εξηγήσει πως όλα όσα της είπε τα πίστευε και τα πιστεύει ακόμα, όμως, από την άλλη, δεν μπορεί να της αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Ο Άγγελος, συνεχίζοντας τις έρευνες για το παρελθόν του, συναντάει το θείο του και μαθαίνει την αλήθεια για τους γονείς του, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης καταφθάνει στην Αθήνα και πάλι, για να… συνετίσει τη Λίνα. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να τη σταματήσει επειδή ανησυχεί ότι θα πάνε πίσω από τη δουλειά της, όχι τόσο δέχεται η δική του κόρη να δουν οι σπουδές της, αλλά γιατί δουλεύει σε καφενείο. Έτσι, πολύ σύντομα, ο Άγγελος θα κληθεί να γνωρίσει ως πατέρα της φίλης του το δολοφόνο των γονιών του. Παράλληλα, μια μυστηριώδης μαία κάνει την εμφάνισή της στο σπίτι του Ιπποκράτη και μάλιστα την κατάλληλα ώρα, αφού φαίνεται ότι η εγκυμοσύνη της Ειρήνης βρίσκεται σε κίνδυνο…

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 71

Ο Παντελίδης είναι αποφασισμένος να κάνει τον Γιώργη να το μετανιώσει που τα έβαλε μαζί του. Έτσι, του ετοιμάζει διπλό χτύπημα. Από τη μία, τον υποχρεώνει να πάρει συνέντευξη από τον Βασιλείου και, από την άλλη, φροντίζει να αποκαλύψει στον Βασίλη ποιος ήταν ο εραστής της Ασημίνας, για τον οποίο σκόπευε να τον παρατήσει. Ο Βασίλης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει. Καιρό ήθελε να μάθει την ταυτότητα του μυστηριώδους εραστή» και είχε χάσει πια κάθε ελπίδα, όμως τώρα εξοργίζεται διπλά που μαθαίνει ότι ήταν ο Γιώργης. «Τόσο καιρό με κορόιδευες! Γελούσες εις βάρος μου όσο ήσουν με την Ασημίνα; Γελούσες μέχρι χθες εις βάρος μου κάνοντάς μου το φίλο;», τον ρωτάει και του ορμάει. Ο Γιώργης προσπαθεί να προφυλαχτεί, όχι όμως να ανταποδώσει, γιατί νιώθει τον μόνο του φίλου του. Ευτυχώς, ο Μιχάλης μπαίνει στη μέση και τους προστατεύει από τα χειρότερα, προτού η κατάσταση ξεφύγει εντελώς. Η Δήμητρα ενημερώνει τον Ιπποκράτη για την αιμορραγία της Ειρήνης και τη μεταφέρουν εσπευσμένα στην κλινική. Η ώρα της γέννας έφτασε και η κατάσταση της Ειρήνη είναι κρίσιμη. Η ζωή της κινδυνεύει, όπως και του μωρού που περιμένει… Την ίδια ώρα, η Φανή, προκειμένου να πιέσει τον «Αντώνη» και να πετύχει τους σκοπούς της, σκορπά στη γειτονιά υποψίες για την ταυτότητά του. Εκείνος όμως δεν προλαβαίνει ν’ ασχοληθεί μαζί της, γιατί μαθαίνει πως η Ειρήνη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και τρέχει να τη βρει, διακινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτός από τον Ιπποκράτη.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 72

Ο Παντελίδης προσπαθεί να ταπεινώσει τον Γιώργη, αλλά αυτός έχει ένα τελευταίο όπλο στη φαρέτρα του: του λέει πως γνωρίζει πως έχει βιάσει την Αλίκη και ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, Ο Άγγελος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δημήτρη, το δολοφόνο των γονιών του. Η γνωριμία τους δεν πάει όσο καλά περίμενε η Βάσω. Ο Άγγελος ανοίγει τα χαρτιά του και ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με το χειρότερο εφιάλτη του. Την ίδια ώρα, ο Βασίλης ομολογεί στη Στέλλα πως ο Γιώργης ήταν ο εραστής της Ασημίνας, που τόσο καιρό έψαχνε. Η Στέλλα μπορεί να μην εκπλήσσεται τόσο, αφού το γνώριζε και του το έκρυβε για να μην τον πληγώσει, όμως δεν χρειάζεται να του δώσει περισσότερες εξηγήσεις, καθώς εκείνη τη στιγμή σπάνε τα νερά της και μεταφέρεται κι εκείνη στο νοσοκομείο. Η ώρα της γέννας και για την Ειρήνη και για τη Στέλλα έχει φτάσει. Μετά από αυτή τη νύχτα, οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα… και θα δεθούν για πάντα με ένα ανομολόγητο μυστικό. Στο μεταξύ, ο Πέτρος καταφέρνει να μπει δωμάτιο της Ειρήνης για να τη δει και να της δώσει κουράγιο, όμως εκείνη είναι τόσο απογοητευμένη μαζί του, που του ζητά να την αφήσει ήσυχη και να μην την ενοχλήσει ξανά. Να γυρίσει στην αρραβωνιαστικιά του και να την αφήσει να μεγαλώσει κι εκείνη το παιδί της με τον Ιπποκράτη. Λίγα δωμάτια πιο πέρα, η Στέλλα ετοιμάζεται να μπει για καισαρική. Η Φανή μέσα στο μεθύσι της αναφέρει το όνομα «Πέτρος» στη Χριστίνα, ενώ ο Γιώργης αναγκάζεται να πάρει τη συνέντευξη από τον Βασιλείου, αλλά δεν έχει σκοπό να τους αφήσει να τον ταπεινώσουν κι άλλο. Ο Πέτρος, παρά τα όσα του είπε η Ειρήνη, ανησυχεί για εκείνη και ζητάει τη βοήθεια του Στελή. Η Στέλλα χάνει το μωρό της στη γέννα, όμως καθώς έχει κάνει καισαρική δεν το μαθαίνει. Έτσι, όταν μια μαία της παρουσιάζει ένα μωρό, το σφίγγει στην αγκαλιά της συγκινημένη… Πώς μπορεί άλλωστε να σκεφτεί ότι δεν είναι δικό της, αλλά είναι το μωρό της Ειρήνης; Μόνο ο Ιπποκράτης θα μπορούσε να σκεφτεί και να υλοποιήσει ένα τόσο σατανικό σχέδιο: να δώσει το παιδί της Ειρήνης και να της πει ότι το δικό της πέθανε, οπότε θα είναι μάνα μόνο για το γιο του, τον Ερμή!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 73, 74, 75 

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like