Το Ναυάγιο Επεισόδιο 62 – Η αλήθεια βγαίνει στο φως

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 62 – Ο Άγγελος μαθαίνει από πληροφορίες που συνέλεξε ο Ιπποκράτης ότι οι γονείς του έχουν καεί ζωντανοί. Αναζητώντας την αλήθεια, τηλεφωνεί στο θείο του στην Κρήτη, για να του πει τι πραγματικά συνέβη. Ο Δημήτρης Γιαννακάκης, εξοργισμένος από το χρέος των γονιών του προς αυτόν, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 62 – Η αλήθεια βγαίνει στο φως

Ανάβει φωτιά στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα να πεθάνουν από τις φλόγες. Ο Άγγελος, αντιμετωπίζοντας το σοκ της τραγωδίας, δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Το γεγονός ότι ο πατέρας της αγαπημένης του Βάσως είναι ένας εγκληματίας τον πληγώνει βαθιά. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης ανακαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό: την πραγματική ημερομηνία γέννησης της Θοδώρας, που αποδεικνύει ότι είναι η κόρη του. Η Μαρία, μετά από χρόνια κρυφής αλήθειας, δεν μπορεί πλέον να κρύψει την αλήθεια. Το παρασκήνιο της συγκλονιστικής αυτής αποκάλυψης φέρνει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο δράμα των χαμένων ζωών και των κρυφών μυστικών που αποκαλύπτονται.

Ο Δημήτρης, ανακαλύπτοντας την αλήθεια για την κόρη του, αναρωτιέται πώς θα αντιμετωπίσει το μέλλον. Η συνειδητοποίηση ότι η Θοδώρα είναι αίμα του τον συνταράσσει βαθιά. Ταυτόχρονα, ο Άγγελος πρέπει να αντιμετωπίσει την αλήθεια για τον πατέρα της Βάσως, προσπαθώντας να συνδυάσει την αγάπη του για εκείνη με την απογοήτευση που νιώθει για τις πράξεις του πατέρα της. Η ζωή τους έχει γίνει ένας δρόμος γεμάτος από ανατροπές και ανακαλύψεις, καθιστώντας τους πρωταγωνιστές ενός δράματος που δεν σταματάει ποτέ να εξελίσσεται.

 

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More