Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 60 – Η Αλίκη σε δίλλημα

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 60 – Ο Παντελίδης, ενοχλημένος από τις αντιδράσεις της Στέλλας, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Ανησυχώντας για την ανάγκη να εξουδετερώσει την Στέλλα σε μια αιώνια καταδίκη, πιέζει τον Μάριο να καταθέσει μήνυση εναντίον της. Ως αντάλλαγμα, του υπόσχεται επαγγελματική αποκατάσταση. Παρά τις προσπάθειές του, ο Μάριος αντιστέκεται, καθώς η συνείδησή του τον ταλαιπωρεί.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 60 – Η Αλίκη σε δίλλημα

Στην άλλη πλευρά, η Στέλλα, προσπαθώντας να αντισταθμίσει την προσπάθειά της να σκοτώσει τον Μάριο, προσφέρει την υποστήριξή της για να αναστήσει τη ζωή του. Αναζητώντας έναν δρόμο για εξιλεωθεί, επιχειρεί να βοηθήσει τον άνθρωπο που προσπάθησε να σκοτώσει. Το πλοίο αυτής της ιστορίας, όμως, φέρνει στο φως ένα νέο στοιχείο για τον Γιώργη και την Αλίκη. Αυτό προκαλεί δίλλημα στην Αλίκη, καθώς γνωρίζει ότι πρέπει να το μεταφέρει στον Παντελίδη.

Ερωτηματικά προκύπτουν: Θα τολμήσει να προδώσει ξανά τον Γιώργη, κλέβοντας τη φωτογραφία που αποτελεί το αποδεικτικό στοιχείο που κρατάει εκείνος; Και όλα αυτά για να σώσει τον αδελφό της από την πορεία της καταστροφής. Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις των επιλογών τους, και ο κίνδυνος εντείνεται. Καθένας αναζητά τον τρόπο να επιβιώσει στον κόσμο όπου η διαφθορά, η προδοσία και η αναζήτηση της αλήθειας είναι τοποθετημένες ως βασικά στοιχεία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like