Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 58, 59, 60,

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 58, 59, 60,   Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 58, 59, 60, 

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 58

Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι ο Άγγελος μπήκε στο γραφείο του και αναρωτιέται για το τι μπορεί να έψαχνε. Ο εμβρόντητος Άγγελος αποκαλύπτει στον Πέτρο όσα βρήκε στο συρτάρι του προϊσταμένου του και όλα δείχνουν ότι είναι μπλεγμένος. Η εικόνα του Αγίου Νικολάου, που είχε δει ο Πέτρος στο σπίτι του Ιπποκράτη, αποτελεί προϊόν αρχαιοκαπηλίας και αναπάντητα ερωτήματα τον βασανίζουν για το σκοτεινό πρόσωπο του ανώτερου αξιωματικού του Λιμενικού. Η Θοδώρα ενημερώνει τον Μάκη για τη γνωριμία της με τη Λίνα και κυρίως για τη στάση της απέναντι στον Δημήτρη. Οπότε ο Μάκης, που θέλει τη Λίνα σαν τρελός, σκέφτεται ξανά το χωρισμό τους και παίρνει την απόφαση να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, η Λίνα αυτή τη φορά τον διώχνει. Παράλληλα, η Δήμητρα ανήσυχη προειδοποιεί την Ειρήνη ότι ο Ιπποκράτης δεν συμπάθησε τον Πέτρο από την πρώτη στιγμή, οπότε δεν θα εγκρίνει ποτέ τη φιλία της μαζί του.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 59

Στο μεταξύ, ο Στελής καταφθάνει στην Αθήνα. Η Λαμπρινή, που πιστεύει ακράδαντα ότι ο μοναχογιός της είναι ζωντανός και δεν πνίγηκε στο ναυάγιο, του έχει δώσε από πριν μια φωτογραφία του,ώστε σε περίπτωση που συναντηθούν να τον γνωρίσει. Η τύχη τα φέρνει έτσι και οι δύο άντρες, πράγματι, συναντιούνται. Ο Στελής, μαθαίνοντας τις εξελίξεις και την αλήθεια για το ναυάγιο από τον Πέτρο, θέλει να τον προστατεύσει με κάθε τρόπο, ενώ και ο Πέτρος στο πρόσωπό του βρίσκει ένα δικό του άνθρωπο για στήριγμα, καθώς θεοί και δαίμονες, με τον Ιπποκράτη να καραδοκεί, τον έχουν στο στόχαστρο.Η Ελένη πιάνει δουλειά στο σπίτι της Στέλλας και προσπαθεί να την πείσει να δώσει νια ευκαιρία στον Βασίλη, ένω ο Άγγελος μαθαίνει τον λόγο για τον οποίο πέθαναν οι γονείς του και το μοιράζεται με την Βάσω.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 60

Ο Παντελίδης, ανησυχώντας για τις αντιδράσεις της απρό βλεπτης Στέλλας, πιέζει τον Μάριο να καταθέσει μήνυση εναντίον της, ώστε να καταφέρει να την καταδικάσει και να την εξουδετερώσει μια για πάντα, τάζοντάς του ως αντάλλαγμα επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά δεν τον πείθει να κάνει την κίνηση, καθώς βασανίζεται από τύψεις. Από την πλευρά της, η Στέλλα, για να εξιλεωθεί για την απόπειρά της να σκοτώσει τον Μάριο, προσπαθεί να τον βοηθήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή του.Καινούργιο στοιχείο για το ναυάγιο έρχεται στα χέρια του Γιώργη και η Αλίκη βασανίζεται, γιατί ξέρει ότι πρέπει να το μεταφέρει στον Παντελίδη. Θα αντέξει να προδώσει ξανά τον Γιώργη, κλέβοντας τη φωτογραφία, το αποδεικτικό στοιχείο που έχει εκείνος στα χέρια του, για να σώσει τον αδελφό της;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 61, 62, 63, 

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like