Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 55 – Ο Παντελίδης παγιδεύει την Στέλλα

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 55 – Στο γραφείο του Ιπποκράτη, ο Άγγελος εισβάλλει, ανακαλύπτοντας τα μυστικά που κρύβονταν στο συρτάρι του προϊσταμένου του. Χωρίς καθυστέρηση, μοιράζεται τις ανακαλύψεις του με τον Πέτρο. Την ίδια στιγμή, η Θεοδώρα ενημερώνει τον Μάκη για την εξέλιξη της σχέσης της με τη Λίνα και τον Δημήτρη, προκαλώντας αναστάτωση στον Μάκη που ξανά ξεκινά να σκέφτεται τον χωρισμό τους.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 55 – Ο Παντελίδης παγιδεύει την Στέλλα

Παράλληλα, η Δήμητρα προειδοποιεί την Ειρήνη για τον αντίκτυπο που θα έχει η φιλία της με τον Πέτρο στην επίσημη έγκριση του Ιπποκράτη. Ο Γιώργης ανακαλύπτει ένα καινούργιο στοιχείο, και η Αλίκη, γνωρίζοντας τη σημασία του, αναζητά τρόπο να το μεταφέρει στον Παντελίδη. Ταυτόχρονα, η Ελένη απασχολείται στο σπίτι της Στέλλας, προσπαθώντας να την πείσει να δώσει μια ευκαιρία στον Βασίλη. Ο Άγγελος, αποκαλύπτοντας τον λόγο θανάτου των γονιών του στη Βάσω, εμπλέκει τις ζωές τους ακόμα περισσότερο.

Παράλληλα, ο Ιπποκράτης αποφασίζει να εξαλείψει κάθε πιθανότητα για τον ταξιδιωτικό προορισμό της Ειρήνης προς το Παρίσι. Ο Παντελίδης, πιέζοντας τον Μάριο, επιχειρεί να εκβιάσει τη Στέλλα. Ο Μάκης, παρά την απόφασή του να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Λίνα, αντιμετωπίζει την απόρριψή της. Η Αλίκη, αντιμέτωπη με δύσκολες επιλογές, σκέφτεται το ενδεχόμενο να προδώσει τον Γιώργη για να προστατέψει τον αδελφό της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like