Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 54 – Ο Βασίλης στο πλευρό της Στέλλας

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 54 – Η αιματηρή ιστορία της Στέλλας και του Βασίλη φθάνει στο τέλος της, ενώ οι ζωές τους αλλάζουν δραματικά. Ο Βασίλης, γεμάτος αγωνία, απευθύνεται στον Μιχάλη και την Ελένη για να προστατεύσει τη Στέλλα και να ανακτήσει πίσω την ζωή της.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 54 – Ο Βασίλης στο πλευρό της Στέλλας

Παράλληλα, ο Ιπποκράτης, γνωρίζοντας τον Πέτρο για πρώτη φορά, επιχειρεί να ανακαλύψει περισσότερα για το παρελθόν του με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο Πέτρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια εικόνα του Αγίου Νικολάου, που ανήκει στον Ιπποκράτη. Η εικόνα, είναι προϊόν αρχαιοκαπηλίας και προκαλεί ερωτηματικά για τον ρόλο του ανώτερου αξιωματικού. Παράλληλα, η Βάσω αποκαλύπτει ένα μυστικό της στον Άγγελο, θέτοντας σε κίνδυνο τη σχέση τους, ενώ η Ειρήνη ζητά εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας, Κλαίρης.

Η Λίνα, πριν αποχωρήσει από την Κρήτη, αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Θεοδώρα και να διορθώσει τη σχέση της με τον Στέφανο. Όμως, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική αλήθεια, πηγαίνει να τη συναντήσει, αγνοώντας ότι επισκέπτεται το σπίτι του Μάκη. Η σειρά συνεχίζεται με έντονες εξελίξεις και ανατροπές, καθώς οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν προκλήσεις που δοκιμάζουν τις σχέσεις και τα μυστικά τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like