Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 53, 54, 55, 56, 57

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 53, 54, 55, 56, 57 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 53, 54, 55, 56, 57

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 53

Οι πιέσεις του Ιπποκράτη να τον παντρευτεί η Ειρήνη και ο εκβιασμός μέσω του ετοιμοθάνατου πατέρα της δεν έχουν άρει τις επιφυλάξεις της γι’ αυτό το γάμο, ενώ τα έντονα συναισθήματα που νιώθει για τον Πέτρο την κάνουν να είναι ακόμη πιο επιφυλακτική να παντρευτεί έναν άντρα με πολλές σκοτεινές πτυχές. Παίρνει την τολμηρή απόφαση να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Πέτρο, ώστε να δει αν υπάρχει κι από την πλευρά του ανταπόκριση, πριν δώσει την οριστική απάντησή της στον Ιπποκράτη, ο οποίος την πιέζει ασφυκτικά να ορίσουν ημερομηνία γάμου.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 54

Η αιματηρή περιπέτεια της Στέλλας και του Βασίλη φτάνει στο τέλος της, αλλά τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο μεταξύ τους. Ο Βασίλης ζητά τη βοήθεια του Μιχάλη και της Ελένης, για να προφυλάξει τη Στέλλα και να την επαναπροσεγγίσει, ενώ ο Ιπποκράτης, στην πρώτη του γνωριμία με τον Πέτρο, φροντίζει να τον «ανακρίνει» με τον τρόπο του, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τη ζωή του και το παρελθόν του. Ο Πέτρος βρίσκεται μπροστά στην εικόνα του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται στο σπίτι του Ιπποκράτη. Μια εξαφανισμένη εικόνα, που είναι προϊόν αρχαιοκαπηλίας, και αυτό του δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά για το ποιόν του ανώτερου αξιωματικού. Την ίδια ώρα, η Βάσω εξομολογείται στον Άγγελο ένα μυστικό της, που βάζει σε κίνδυνο τη σχέση τους. Η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας του, της Κλαίρης, που βρήκε στην ντουλάπα της και εκείνος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Πριν φύγει από την Κρήτη, η Λίνα είναι αποφασισμένη να απολογηθεί στη Θεοδώρα και να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Στέφανο. Πηγαίνει να τη συναντήσει, αγνοώντας ότι στην πραγματικότητα επισκέπτεται το σπίτι του Μάκη.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 55

Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι ο Άγγελος μπήκε στο γραφείο του, ενώ εκείνος αναφέρει στον Πέτρο όσα βρήκε στο συρτάρι του προϊσταμένου του. Η Θεοδώρα ενημερώνει τον Μάκη για τη γνωριμία της με τη Λίνα και για τη στάση της απέναντι στον Δημήτρη, κι έτσι ο Μάκης αρχίζει να ξανασκέφτεται το χωρισμό τους. Η Δήμητρα προειδοποιεί την Ειρήνη ότι ο Ιπποκράτης δεν θα εγκρίνει τη φιλία της με τον Πέτρο. Ένα νέο στοιχείο έρχεται στα χέρια του Γιώργη και η Αλίκη βασανίζεται, γιατί ξέρει ότι πρέπει να το μεταφέρει στον Παντελίδη. Παράλληλα, η Ελένη πιάνει δουλειά στο σπίτι της Στέλλας και προσπαθεί να την πείσει να δώσει μια ευκαιρία στον Βασίλη. Ο Άγγελος μαθαίνει το λόγο για τον οποίο πέθαναν οι γονείς του και το μοιράζεται με τη Βάσω, ενώ ο Ιπποκράτης αποφασίζει να εξαλείψει κάθε πιθανότητα να πάει η Ειρήνη στο Παρίσι. Ο Παντελίδης προσπαθεί να «χτυπήσει» τη Στέλλα πιέζοντας τον Μάριο να καταθέσει μήνυση εναντίον της. Ο Μάκης θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Λίνα, αλλά αυτή τη φορά τον διώχνει εκείνη. Η Αλίκη καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Θα αντέξει να ξαναπροδώσει τον Γιώργη για να σώσει τον αδελφό της,

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 56

Οι εφιάλτες που βασανίζουν τον Ορφέα ξυπνούν μνήμες από τη νύχτα που τους εγκατέλειψε η Κλαίρη -τη νύχτα που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα. Ποια είναι τελικά η αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της μητέρας του; Η ανάμνηση του θανάτου της Κλαίρης βασανίζει και τον πατέρα του Ιπποκράτη, ο οποίος βλέπει παράλληλα ότι η Ειρήνη έχει ακόμα αμφιβολίες για το γάμο. Ο Μάκης σκέφτεται αν θα συνεχίσει να διεκδικεί τη Λίνα. Εκείνη, όμως, πηγαίνει από μόνη της να τον βρει, αλλά όχι για το λόγο που φαντάζεται. Ο Άγγελος αναζητά πληροφορίες για το θείο του, ώστε να φτάσει στην αλήθεια για το παρελθόν του. Η Στέλλα, για να εξιλεωθεί, προσπαθεί να βοηθήσει τον Μάριο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, την ίδια ώρα που ο Παντελίδης χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τον πείσει να της κάνει μήνυση. Θα υποψιαστεί ο Γιώργης την Αλίκη για την κλοπή της πολύτιμης φωτογραφίας; Ο Δημήτρης βλέπει τυχαία την ημερομηνία γέννησης της Θεοδώρας και το μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια η Μαρία βγαίνει στο φως: η Θεοδώρα είναι κόρη του!

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 57

Ο Στελής καταφθάνει στην Αθήνα, έχοντας μαζί του τη φωτογραφία του Πέτρου που του έδωσε η Λαμπρινή. Στη μεγαλούπολη συναντά τυχαία το θεωρούμενο νεκρό Πέτρο, που δεν περίμενε ποτέ να δει. Εκτός από τη Λαμπρινή που πιστεύει ότι ο μοναχογιός της είναι ζωντανός και δεν πνίγηκε στο ναυάγιο, κανείς άλλος δεν πίστευε πως ζει. Η απρόβλεπτη συνάντησή τους γίνεται βάλσαμο και για τους δυο άντρες. Ο Στελής, μαθαίνοντας τις εξελίξεις και την αλήθεια για το ναυάγιο από τον Πέτρο, θέλει να τον προστατεύσει με κάθε τρόπο, ενώ και ο Πέτρος βρίσκει να δικό του άνθρωπο για στήριγμα, καθώς θεοί και δαίμονες, ε τον Ιπποκράτη να καραδοκεί, τον έχουν στο στόχαστρο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 53, 54, 55, 56

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like