Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 31, 32, 33

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 31, 32, 33 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 31, 32, 33

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 31

Η πρώτη μέρα της Λίνας στα γυρίσματα της επιφυλάσσει εκπλήξεις αλλά και κινδύνους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Ο Διονύσης προσπαθεί να βιάσει τη Λίνα, αλλά δεν έχει υπολογίσει τη Στέλλα, η η οποία στο παραπέντε τη σώζει. Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να καθησυχάσει τους φόβους του Τρύφωνα, ενώ η Δήμητρα καταλαβαίνει ότι η Ειρήνη είναι έγκυος. Ο · Άγγελος μαθαίνει κάτι αναπάντεχο για το παρελθόν του Πέτρου, την ίδια ώρα που εκείνος ψάχνει με κάθε τρόπο να βρει χρήματα για να σωθεί. Η Αλίκη και ο Γιώργης καταφθάνουν στο σπίτι του καπετάν Στελή στην Κρήτη και το μυστικό της, ότι είναι κατάσκοπος των κινήσεων του Γιώργη, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ο πανούργος · δικηγόρος Μιλτιάδης Παντελίδης την έχει βάλει να «πλανέψει» τον Γιώργη και να τον κάνει υποχείριό της. Η Θοδώρα, στο μεταξύ, σκέφτεται να ζητήσει δουλειά από τον Δημήτρη, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό του Μιχάλη και παίρνει μια μεγάλη απόφαση.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 32

Ο Ιπποκράτης κάνει στον Τρύφωνα μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων για πάντα. Συντετριμμένη, η Λίνα βρίσκει παρηγοριά στη Στέλλα, αλλά διστάζει να πει στον Μάκη για την επί θέση που δέχτηκε από τον Διονύση, ενώ ο Τρύφωνας παροτρύνει την Ειρήνη να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εγκυμοσύνη της. Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση και καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση: αν θα δώσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη. Ο Μιχάλης κανονίζει μια μυστική συνάντηση για να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαίτιους του ναυαγίου. Ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάττων στην Κρήτη, αλλά η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη ανατρέπει τα πάντα.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 33

Η έλευση του διεφθαρμένου αλλά και ευφυέστατου δικηγόρου Μιλτιάδη Παντελίδη δυναμιτίζει τη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων του ναυαγίου, απειλώντας να τινάξει το σχέδιο του Γιώργη στον αέρα. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης επανενώνει τον Πέτρο και την Ειρήνη και τους ζητά να ξεπεράσουν τους φόβους τους, σε μια συνάντηση

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 35, 36, 37, 38

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like