Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 17, 18, 19

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 17, 18, 19 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 17, 18, 19

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 17

Ο Πέτρος παλεύει να καταλάβει τι σχέση έχει ο Αντώνης με την εκκλησία του χωριού του. Η Λίνα πετάει από τη χαρά της που βρήκε τον Ηρακλή και καλεί τον Μάκη στο σπίτι της. Τα δύο παιδιά έρχονται κοντά, μέχρι που ένα τηλεφώνημα τους διακόπτει. Ο Ιπποκράτης πηγαίνει την Ειρήνη στο γιατρό. Η Στέλλα έχει βυθιστεί στο πένθος με το χαμό του Κυριάκου και βάζει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της. Η Ευγενία ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη γι’ αυτά που της είπε ο δικηγόρος της Κλαίρης, ενώ η Ειρήνη, μη αντέχοντας όσα ζει, χάνεται μέσα στη νύχτα. Στο μεταξύ, ο Πέτρος πηγαίνει να πληρώσει το ίδρυμα με τα λεφτά του Αντώνη, χωρίς να φαντάζεται ότι εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Λίγο μετά, προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Θόδωρο για τα μπλεξίματα του Αντώνη. Ο Διονύσης φέρνει τη Λίνα για φωτογράφηση στο στούντιο, αλλά ο σκοπός του είναι πονηρός. Την ίδια ώρα, ο χαροκαμένος Στελής δέχεται μία απρόσμενη, συγκινητική επίσκεψη από δύο διασωθέντες του ναυαγίου.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 18

Ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα αναζητούν την Ειρήνη, η οποία έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη. Ο αξιωματικός, απελπισμένος, τηλεφωνεί σε όλα τα νοσοκομεία της πόλης, φοβούμενος ότι μπορεί να έχει πεθάνει. Οι ελπίδες του Μάκη αναπτερώνονται όταν η Λίνα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στην αυλή του. Ο Παντελίδης εκβιάζει τη σιωπή του έντιμου αστυνομικού Άγγελου, υποσχόμενος να τον βοηθήσει στο θέμα της μετάταξης που τόσο επιθυμεί. Ο Άγγελος θαυμάζει τον Ιπποκράτη και γι’ αυτό θέλει να μετατεθεί στο Λιμενικό. Στο μεταξύ, οι δύο εγκληματίες απάγουν τον Πέτρο και προσπαθούν να του αποσπάσουν με τη βία πληροφορίες για τη χαμένη εικόνα, ενώ η Ειρήνη ψήνεται στον πυρετό και αναγκάζεται να μείνει στο σπίτι του Ιπποκράτη, ο οποίος ξενυχτάει στο προσκεφάλι της.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 19

Ο Μάκης και η Χριστίνα φροντίζουν τις πληγές του Πέτρου που προσπαθεί να τους πείσει να μην πάνε στην αστυνομία. Η ώρα για το πρώτο ραντεβού της Λίνας και του Μάκη πλησιάζει. Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει τη Μαρία να βρεθούν για μια τελευταία φορά και να θυμηθούν τα παλιά. Παράλληλα, ο Βασίλης ζητάει μία χάρη από τον Γιώργη, ενώ ο Ιπποκράτης δέχεται μια περίεργη επίσκεψη στο γραφείο του. Ο Άγγελος καταφτάνει στην αυλή και η Χριστίνα τον δέχεται με ανοιχτές αγκάλες, αλλά δεν χαίρονται όλοι οι γείτονές του το ίδιο, όταν μαθαίνουν ότι είναι αστυνομικός.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 20, 21, 22

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More