Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 14, 15, 16

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 14, 15, 16 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 14, 15, 16

Η πλοκή εξελίσσεται περαιτέρω καθώς οι χαρακτήρες ανακαλύπτουν μυστικά από το παρελθόν και αντιμετωπίζουν προκλήσεις στο παρόν. Ο Πέτρος ανακαλύπτει παλιές φωτογραφίες που τον συγκλονίζουν και αρχίζει να αναζητά πληροφορίες για την παλιά ερωμένη του Αντώνη. Παράλληλα, η Ευγενία αναζητά την αδελφή της μετά από μια τελευταία πληροφορία από τον αστυνόμο Λουδαρή. Ο Διονύσης έχει σκοτεινά σχέδια για τη Λίνα, ενώ αυτή προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση με αποφασιστικότητα. Η πλοκή συνεχίζει να αναπτύσσεται με ανατροπές και μυστικά που αναμένονται να επηρεάσουν την εξέλιξη της ιστορίας.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 14 | 29/10/23

Ο Θόδωρος αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει τον Πέτρο ως γιο του, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση μπροστά στις νοσοκόμες. Παράλληλα, οι δύο αρχαιοκάπηλοι ψάχνουν μανιωδώς τον Πέτρο για να πάρουν τη βυζαντινή εικόνα, ενώ ο Τρύφωνας αποφασίζει να αναχωρήσει για τα Κύθηρα, όπου τον χρειάζονται οι ασθενείς του, αφήνοντας πίσω μόνη την Ειρήνη με τον Ιπποκράτη. Ο Πέτρος, τελικά, το σκάει τελευταία στιγμή από τους αρχαιοκάπηλους, παίρνοντας μαζί του και το όπλο του Αντώνη. Κι ενώ πιστεύει πως με τη νέα του ταυτότητα, ως Αντώνης, έχει γλιτώσει τα χειρότερα, έρχεται αντιμέτωπος με την αστυνομία, που φτάνει στην αυλή του, ψάχνοντας για τον εγκληματία που κρύβεται εκεί. Μετά την επίσκεψη της Ευγενίας, η Ειρήνη σκέφτεται να φύγει από το σπίτι του Ιπποκράτη. Εκείνος όμως την κρατάει κοντά του και καταφέρνει να την κάνει να του ανοίξει την καρδιά της και να του μιλήσει για τον Απόστολο και τα όνειρά της. Στο μεταξύ, ο αστυνόμος που ερευνά την εξαφάνιση της Κλαίρης ανακρίνει τη Δήμητρα, αποφασισμένος να βρει τα ίχνη της γυναίκας του Ιπποκράτη. Ο Μάκης και η Λίνα αναζητούν ο ένας τον άλλον στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκαν, ενώ ο Ιπποκράτης ξεναγεί την Ειρήνη στον κήπο του και της ανοίγεται για τη ζωή του. Λίγο αργότερα, η Ειρήνη δέχεται ένα τηλεφώνημα που την αναγκάζει να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της. Σε άθλια κατάσταση περιμένει να μάθει αν το πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα στην Κρήτη είναι του Απόστολου. Οι φόβοι της τελικά βγαίνουν αληθινοί.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 15| 30/10/23

Ο Άγγελος επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο γραφείο του και ζητά τη βοήθειά του προκειμένου να μετατεθεί στο λιμενικό. Την ίδια ώρα, ο Διονύσης καλεί ένα δημοσιογράφο στο στούντιο για να αποσπάσει δηλώσεις από τη Στέλλα, κάνοντάς τη να ξεσπάσει για το χαμό του Κυριάκου. Ο Παντελίδης αναλαμβάνει να καλύψει το πρόβλημα του Βασιλείου με τη ληγμένη άδεια του πλοίου. Καλεί στο γραφείο του τον Μιχάλη και του κάνει μια δελεαστική προσφορά, με αντάλλαγμα να τον κρατήσει στην εταιρία. Ο Δημήτρης επιμένει να γυρί σουν οικογενειακώς στην Κρήτη, αλλά η Λίνα τον πείθει να την αφήσει να παραμείνει στην Αθήνα με τη Βάσω. Η αποθήκη της Μαρίας και του Βλάση πιάνει φωτιά και οι δυο τους πιστεύουν ότι το έχει κάνει ο Δημήτρης. Ο Γιώργης μαθαίνει από τον Άγγελο πού είναι θαμμένη η Ασημίνα και της πηγαίνει μερικά λουλούδια, αλλά εκεί πηγαίνει και ο Βασίλης. Ο Μάκης διαβάζει ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα στην εφημερίδα. Στο μεταξύ, ο καπετάν Ανδρέας πηγαίνει στον Στελή να του συμπαρασταθεί και να τον πείσει να μην το βάλει κάτω.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 16 | 31/10/23

Ο Διονύσης επισκέπτεται τη Λίνα και έχει μεγάλα σχέδια γι’ αυτήν, αλλά κάποιος του τα χαλάει. Ο Ιπποκράτης φροντίζει να μην τον ξαναενοχλήσει η αστυνομία, αλλά ο αστυνόμος Λουδαρής δίνει μια τελευταία πληροφορία στην Ευγενία για την αδελφή της. Ο Μάκης πηγαίνει στον Γιώργη για να του βρει τη διεύθυνση της Λίνας και πετυχαίνει εκεί τον Άγγελο. Η τύχη τους φέρνει κοντά και η παρέα της αυλής αποκτά νέο μέλος. Ο Βασίλης ρωτάει τον Γιώργη για τον εραστή της Ασημίνας κι εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση. Ο Πέτρος πηγαίνει στο σπίτι του Αντώνη και ανακαλύπτει κάτι που τον ταράζει, ενώ ο Μάκης επισκέπτεται τη Λίνα, για να της παραδώσει το σκύλο της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 17, 18, 19

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like