Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 11, 12, 13

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 11, 12, 13 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 11, 12, 13

Η μπουκαπόρτα του πλοίου “Φοίνιξ” σπάει, γεμίζοντας το γκαράζ με νερά. Ο Μιχάλης προσπαθεί να σώσει την κατάσταση, αλλά ο καπετάνιος δεν τον υποστηρίζει. Οι επιβάτες βιώνουν στιγμές τρόμου, καθώς τα σωσίβια δεν επαρκούν για όλους, και το πλοίο βυθίζεται σε επικίνδυνη κλίση. Ο Ιπποκράτης ξεκινά με ένα μόνο σωστικό σκάφος μέσα στη φουρτούνα για τον τόπο του ναυαγίου. Οι επιζώντες πάλευουν για τη ζωή τους με το ένστικτο επιβίωσης να τους οδηγεί σε ακραίες πράξεις. Ο Ιπποκράτης καταφέρνει να σώσει την Ειρήνη, αντλώντας την από τα νερά. Ο Πέτρος επίσης επιβιώνει, αλλά οδηγείται στο νοσοκομείο μαζί με τους ελάχιστους επιζώντες.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 11 | 23/10/23

Όσοι σώθηκαν από το ναυάγιο διαπιστώνουν ότι η ζωή τους έπειτα από αυτό δεν θα είναι πια ίδια. Μετά τη διάσωσή της η Λίνα νοσηλεύεται αναίσθητη και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Ιπποκράτης συμπαραστέκεται στην Ειρήνη και τη φροντίζει. Αφού συνέλθει, η Λίνα μαθαίνει κάτι που θα ανατρέψει όσα ήξερε. Ένα τηλεφώνημα συγκλονίζει τη Στέλλα. Μαθαίνει ότι ο Κυριάκος ήταν στο μοιραίο ναυάγιο και τρέχει έντρομη στο νοσοκομείο να μάθει νέα του. Ο Μάκης επανενώνεται με την οικογένειά του.

h μπουκαπόρτα του «Φοίνιξ» σπάει και το γκαράζ του πλοίου αρχίζει να γεμίζει νερά, Ο Μιχάλης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει την κατάσταση, αλλά ο καπετάνιος δεν είναι πρόθυμος να τον διευκολύνει. Η Ειρήνη καταλαβαίνει πως ο εφιάλτης της γίνεται πραγματικότητα, ενώ ο Πέτρος διαπιστώνει πως ό,τι έζησε εκείνος στο χωριό του είναι μόνο η αρχή της τραγωδίας… Η Λίνα προσπαθεί να βρει τον σκύλο της, που έχει χαθεί μέσα στο χάος, ο Μάκης προσπαθεί να απεγκλωβίσει τους φίλους του από τη νυφική καμπίνα, ενώ ο Άγγελος καλείται να αποφασίσει για τις ζωές των δύο κρατουμένων που συνοδεύει. Από τον Οι επιβάτες ζουν στιγμές τρόμου, αφού τα σωσίβια δεν φτάνουν για όλους και το πλοίο έχει πάρει επικίνδυνη κλίση. Το Λιμενικό καλεί τον Ιπποκράτη και τον ενημερώνει ότι το «Φοίνιξ» βουλιάζει… Ένα μόνο σωστικό σκάφος ξεκινάει μέσα στη φουρτούνα για τον τόπο του ναυαγίου και είναι αυτό του Ιπποκράτη. Το «Φοίνιξ» έχει πάρει κλίση και πάνω στο κατάστρωμα επικρατεί πανικός, ενώ ελάχιστες σωστικές βάρκες πέφτουν στη θάλασσα. Η Λίνα καταφέρνει να βρει θέση σε μία από αυτές, αλλά μέσα στην αναμπουμπούλα χάνει τον Ηρακλή. Η Ειρήνη και ο Απόστολος πέφτουν στη θάλασσα. Το «Φοίνιξ» βυθίζεται και η τραγική είδηση φτάνει στα αφτιά του Στελή και του Δημήτρη. Απελπισμένοι ναυαγοί παλεύουν για τη ζωή τους, με το ένστικτο της επιβίωσης να τους οδηγεί σε ακραίες πράξεις, ενώ τα στοιχεία της φύσης δεν λένε να κοπάσουν…

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 12 | 24/10/23

Ο Δημήτρης μεταφέρει τη Λίνα σε ιδιωτική κλινική.Ένα παιχνίδι της τύχης κάνει τον Μάκη να πιστέψει πως η Λίνα έχασε τη ζωή της και βυθίζεται στη θλίψη. Την ίδια ώρα, η Λίνα συνέρχεται και αρχίζει να τον ψάχνει στις λίστες με τους επιζώντες. Ο Ιπποκράτης παραμένει στο πλευρό της Ειρήνης. Η Ευγενία δηλώνει την εξαφάνι5η της Κλαίρης στην αστυνομία. Ο Πέτρος συνέρχεται και, έκπληκτος, ακούει να τον φωνάζουν Αντώνη.

Ο Ιπποκράτης βουτάει στη θάλασσα και σώζει την Ειρήνη, η οποία συνέρχεται στην αγκαλιά του. Ο Πέτρος ανασύρεται μισοπεθαμένος και οδηγείται στο νοσοκομείο μαζί με τους ελάχιστους επιζώντες. Τα νέα για το ναυάγιο φτάνουν στα Χανιά, στο χωριό του Πέτρου, στα Κύθηρα και στο σπίτι της Στέλλας, σκορπώντας θρήνο και ανατριχίλα… Στο λιμεναρχείο της Σούδας οι συγγενείς των επιβατών περιμένουν με αγωνία να ακούσουν ότι τα ονόματα των δικών τους είναι ανάμεσα σε αυτά των επιζώντων. Ο πλοιοκτήτης και ο δικηγόρος του ψάχνουν τρόπο να διώξουν την ευθύνη από πάνω τους. Στο νοσοκομείο, η Ειρήνη αναζητά τον Απόστολο, μέχρι που ο Άγγελος τη βρίσκει και της ανακοινώνει το τραγικό νέο: ο άντρας της δεν τα κατάφερε… Μια νοσοκόμα βρίσκει πάνω στον Πέτρο την άδεια οδήγησης του Αντώνη. Ένας μαχητικός δημοσιογράφος, ο Γιώργης, αναλαμβάνει να κάνει ρεπορτάζ για το ναυάγιο, χωρίς να ξέρει ότι είχε κάποιον δικό του επάνω στο πλοίο… Όσοι σώθηκαν από το ναυάγιο διαπιστώνουν ότι η ζωή τους έπειτα από αυτό δεν θα είναι ποτέ η ίδια… Μετά τη διάσωσή της, η Λίνα νοσηλεύεται αναίσθητη και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Ιπποκράτης συμπαραστέκεται στην Ειρήνη και τη φροντίζει. Αφού συνέλθει, η Λίνα μαθαίνει κάτι που θα ανατρέψει όσα ήξερε. Ένα τηλεφώνημα. συγκλονίζει τη Στέλλα. Μαθαίνει ότι ο Κυριάκος ήταν στο μοιραίο ναυάγιο και τρέχει έντρομη στο νοσοκομείο να μάθει νέα του. Ο Μάκης επανενώνεται με την οικογένειά του, ενώ ο παπαρηγόρης πληροφορείται την κλοπή της πολύτιμης εικόνας από την εκκλησία του. Συντετριμμένος, ο Γιώργης στέκεται μπροστά στη σορό της Ασημίνας και αποφασίζει να ερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας και να συμβάλει στην τιμωρία των υπευθύνων που προκάλεσαν τον θάνατο της αγαπημένης του…

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 13 | 25/10/23

Ο εφοπλιστής Βασιλείου επισκέπτεται τους διασωθέντες στο νοσοκομείο, προκαλώντας την οργή του Μιχάλη, που του επιτίθεται.Ένας εγκληματίας ταράζει τον Πέτρο στο νοσοκομείο, ψάχνοντας την κλεμμένη εικόνα του Αντώνη. Ο Μάκης παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του στην Αθήνα, μαζί με την οικογένειά του. Η Λαμπρινή διαπληκτίζεται με έναν αστυνομικό, που κατηγορεί τον Πέτρο για την κλοπή της βυζαντινής εικόνας. Η Λίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της και την ανακοινώνει στην έκπληκτη οικογένειά της.

Ο Δημήτρης μεταφέρει τη Λίνα σε ιδιωτική κλινική. Την ίδια στιγμή όμως ένα παιχνίδι της τύχης κάνει τον Μάκη να πιστέψει πως η Λίνα έχασε τη ζωή της και βυθίζεται στη θλίψη. Την ίδια ώρα, η Λίνα συνέρχεται και αρχίζει να τον ψάχνει στις λίστες με τους επιζώντες. Ο Ιπποκράτης παραμένει στο πλευρό της Ειρήνης. Η Ευγενία δηλώνει την εξαφάνιση της Κλαίρης στην αστυνομία. Ο Πέτρος συνέρχεται και ακούει έκπληκτος να τον φωνάζουν Αντώνη. Στο χωριό του τον έχουν για πεθαμένο και οι συγγενείς του Γιάννη πετροβολούν το σπίτι του. Ο Δημήτρης και η Μαρία παριστάνουν ότι δεν γνωρίζονται μπροστά στον Βλάση και την Πολυξένη, ενώ ο Παντελίδης πηγαίνει τον πλοιοκτήτη στο νοσοκομείο, για να δείξει ότι νοιάζεται για τους ναυαγούς. Δεν έχουν υπολογίσει όμως ότι θα πέσουν πάνω στον Μιχάλη… Ο Μάκης θέλει να βοηθήσει τον Πέτρο να βρει σπίτι, αλλά το παρελθόν του Αντώνη τού χτυπάει την πόρτα… Ο εφοπλιστής Βασιλείου επισκέπτεται τους διασωθέντες στο νοσοκομείο, προκαλώντας την οργή του Μιχάλη, που του επιτίθεται. Ένας εγκληματίας ταράζει τον Πέτρο στο νοσοκομείο, ψάχνοντας την κλεμμένη εικόνα του Αντώνη. Ο Μάκης παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του στην Αθήνα, μαζί με την οικογένειά του. Η Λαμπρινή διαπληκτίζεται με έναν αστυνομικό, που κατηγορεί τον Πέτρο για την κλοπή της βυζαντινής εικόνας. Η Λίνα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της και την ανακοινώνει στην έκπληκτη οικογένειά της, ενώ ο Τρύφωνας φτάνει στην Αθήνα για να πάρει την Ειρήνη πίσω στα Κύθηρα. Όταν φτάνουν στο λιμάνι, οι μνήμες του ναυαγίου κάνουν την Ειρήνη να παραλύσει. Και ενώ εκείνη παλεύει να βρει το θάρρος να ξαναμπεί σε καράβι, ο Βασιλείου κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον Παντελίδη σχετικά με το «Φοίνιξ».

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 14, 15, 16

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More