Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 104 – Ο Ιπποκράτης δολοφονεί την Ευγενία

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 104 – Μετά τις απειλές της Ευγενίας, ο Ιπποκράτης αισθάνεται τρομοκρατημένος και αναζητά βοήθεια από τη Δήμητρα. Αυτή του αναφέρει πως το ημερολόγιο της Κλαίρης δεν καταγράφει καμία αναφορά στον εραστή, καταλαμβάνοντας τον Ιπποκράτη με τη σκέψη ότι η κουνιάδα του τον παγίδεψε.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 104 – Ο Ιπποκράτης δολοφονεί την Ευγενία

Στην Αθήνα, η είδηση του θανάτου του Βλάση φθάνει, αλλά ο Μάκης, που βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη, παραμένει αγνοούμενος. Η μοίρα του επιφυλάσσει τον πιο δυσάρεστο τρόπο για να μάθει το νέο για τον πατέρα του, ενώ η Λίνα είναι αποφασισμένη να τον προσεγγίσει, αγνοώντας την αντίθεσή του. Ο Δημοσθένης αναζητά έναν μάρτυρα για την υπόθεση του Μιχάλη και ελπίζει ότι θα βρει μια λύση. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης ζητά συνάντηση με την Ευγενία, γνωρίζοντας ότι η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Οι απειλές της ενεργοποιούν τα πιο βίαια ένστικτά του. Έχει σκοτώσει ήδη μία φορά και τώρα είναι αποφασισμένος να το κάνει ξανά. Κατόπιν, επιχειρεί να εξαφανίσει το πτώμα της Ευγενίας, αλλά ο πανικός τον καθιστά απρόσεκτο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
 
You might also like