Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

To Nαυάγιο Επεισόδια – Σώζει την Ειρήνη απο τα χέρια του

To Nαυάγιο Επεισόδια – Το χαμόγελό του πριν λίγο καιρό μαρτυρούσε πως τα συναισθήματά του για το κορίτσι από τα Κύθηρα, μόνο φιλικά δεν είναι τελικά. Ο Πέτρος δεν θα αργήσει να κατανοήσει πως η Ειρήνη κινδυνεύει στα χέρια του Ιπποκράτη και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει.

To Nαυάγιο Επεισόδια – Σώζει την Ειρήνη απο τα χέρια του

O λόγος που ο Πέτρος άρχισε να κάνει παρέα με την Ειρήνη ήταν για να κινηθούν εναντίον του Βασιλείου. Εκείνος την έπεισε πως πρέπει να δώσει συνέντευξη στον Γιώργη και το κορίτσι από τα Κύθηρα, επειδή ένιωσε ασφάλεια από τα λόγια του, τον εμπιστεύτηκε. Όταν μάλιστα της είπε ότι θα τη βοηθήσει να νικήσει τους φόβους της σχετικά με τη θάλασσα, κατάλαβε πως απέναντί της έχει κάποιον που δεν θέλει να χάσει από τη ζωή της. «Ευχαριστώ τον Θεό που βρέθηκες στη ζωή μου.

Τι παιχνίδια όμως παίζει η μοίρα! Πριν λίγο καιρό όλα ήταν μαύρα στη ζωή μου, είχα αποκλείσει ακόμα και το ενδεχόμενο να επιστρέψω στο νησί μου και ήρθες εσύ να μου δείξεις ότι η ζωή συνεχίζεται», του λέει και τον γεμίζει χαρά αφού καταλαβαίνει πως παρά σύντομη φιλία τους, έχει κερδίσει μια σημαντική θέση στην καρδιά και το μυαλό της. Ο Πέτρος δεν θα αργήσει να κερδίσει το μυαλό της. Οι συναντήσεις τους λοιπόν θα πληθαίνουν και μοιραία εκείνος θα αρχίσει να της ξετυλίγει ένα-ένα τα συναισθήματα του, παρόλο που η Ειρήνη θα έχει αποδεχτεί την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη.

Η περίεργη συμπεριφορά του Ιπποκράτη, κυρίως από τη στιγμή που θα παντρευτεί την Ειρήνη, θα συνεχιστεί και η κοπέλα θα αρχίσει να συζητάει με τον Πέτρο πράγματα και γεγονότα που την ενοχλούν στη στάση του. Όταν μάλιστα ο Πέτρος μάθει τη συμπεριφορά του αυστηρού λιμενικού θα τη βοηθήσει ακόμα και με κίνδυνο της ζωής του. Για την ακρίβεια, θα στήσει ολόκληρο σχέδιο προκειμένου να την πάρει από το σπίτι που την πληγώνει… και τελικά θα τα καταφέρει!

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like