Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο επεισόδια – Οι ενοχές, της οπλίζουν το χέρι

Το Ναυάγιο επεισόδια – Η σειρά συνεχίζεται με καταιγιστικές εξελίξεις, εστιάζοντας στη Μαρία, τον Βλάσση και τον Δημήτρη. Η Μαρία, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τον πατέρα της Θοδώρας, που κρατούσε μυστικό για χρόνια, προκαλεί αναπάντεχες συνέπειες.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Οι ενοχές, της οπλίζουν το χέρι

Η Μαρία και ο Βλάσσης προσπαθούν να πείσουν τη Θοδώρα να παραιτηθεί από τη δουλειά της στον Γιαννακάκη. Η Θοδώρα, μη αντέχοντας την πίεση, ζητάει από τον Μάκη να την βοηθήσει και τον καλεί να πάει στην Κρήτη. Η Θοδώρα τελικά αποφασίζει να παραιτηθεί, εξοργίζοντας τον Δημήτρη. Εκείνος συναντά τον Βλάσση, ξεσπάει πάνω του και αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Θοδώρα. Ο Βλάσσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αισθάνεται προδομένος από τη γυναίκα του και αναζητά τη Μαρία για να μάθει την αλήθεια.

Η Μαρία του αποκαλύπτει όλα τα γεγονότα και προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Ωστόσο, ο Βλάσσης, μη αντέχοντας το σοκ και τη στενοχώρια, καταρρέει και πεθαίνει από καρδιακό επεισόδιο. Η Μαρία, γεμάτη ενοχές για τον ξαφνικό χαμό του Βλάσση και μίσος για τον Δημήτρη, νιώθει ότι η ζωή της έχει καταστραφεί. Κυριευμένη από τον πόνο και το μίσος, παίρνει ένα όπλο και βρίσκει τον Γιαννακάκη. Τον πυροβολεί και τον αφήνει αιμόφυρτο στο έδαφος. Η Μαρία, έχοντας διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα, συνειδητοποιεί ότι τίποτα δεν μπορεί να επαναφέρει την παλιά της ζωή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like