Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο επεισόδια – Μόνος του το έφαγε το κεφάλι του

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Παύλος Ξενάτος, χωρίς να το γνωρίζει, βρίσκεται στο στόχαστρο μιας δολοφονικής επίθεσης από τον Παντελίδη. Προτού η τραγωδία εκτυλιχθεί, ο Παύλος ανοίγει την καρδιά του στον Γιώργη.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Μόνος του το έφαγε το κεφάλι του

Η Αλίκη φτάνει στο γραφείο του Παντελίδη και ακούει τις απειλητικές του λέξεις σε ένα τηλεφώνημα: “Απόψε θα τελειώσει όλο. Έχω ήδη στείλει δύο ανθρώπους μου να κόψουν τα φρένα του Ξενάτου. Ας προσέχε, τον είχα προειδοποιήσει.” Μόνος του το έφαγε το κεφάλι του. Οι εκτελεστές του Παντελίδη ενεργοποιούνται, ενώ η Αλίκη αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και βιαστικά προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Παύλο. Όμως, αυτός δε βρίσκεται στο γραφείο του. Αμέσως επικοινωνεί με τον Γιώργη, αλλά εκείνος απορρίπτει την προσπάθειά της: “Αλίκη, δε σου είπα να μην θέλω πάρε-δώσε μαζί σου;

Έχεις πολύ θράσος.” Κλείνει το τηλέφωνο, αδιάφορος προς τον κίνδυνο που καραδοκεί για τους δυό τους. Η Αλίκη, πανικόβλητη, προσπαθεί να φέρει στο φως την αλήθεια. “Μπορεί να είναι η άσσος στο μανίκι μας λέει ο Ξενάτος. Γνωρίζω τι έκανε εδώ μέσα. Μερικές φορές, όμως, οι άνθρωποι αλλάζουν…” Ωστόσο, ο Γιώργης δεν εμπιστεύεται τα λόγια της και αγνοεί το τηλέφωνο, ενώ η Αλίκη αγωνιά για την ασφάλεια του Παύλου και την αποτροπή των σκοτεινών σχεδίων του Παντελίδη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like