Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο επεισόδια – Έτσι Εκδικείται τον Γιαννακάκη

Το Ναυάγιο επεισόδια – Η σειρά συνεχίζει την πορεία της με καταιγιστικές εξελίξεις, εστιάζοντας στη Μαρία, τον Βλάσση και τον Δημήτρη. Η αλήθεια σχετικά με τον πατέρα της Θοδώρας, ένα μυστικό που η Μαρία κράτησε επί χρόνια κρυφό, αποκαλύπτεται, επιφέροντας απρόσμενες εξελίξεις.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Έτσι Εκδικείται τον Γιαννακάκη

Επιδιώκοντας να πείσουν τη Θοδώρα να παραιτηθεί από τη θέση της στον Γιαννακάκη, η Μαρία και ο Βλάσσης ασκούν πίεση. Αντιμετωπίζοντας την αυξανόμενη ένταση, η Θοδώρα ζητά την υποστήριξη του Μάκη στην Κρήτη. Τελικά, αποφασίζει να υποβάλει την παραίτηση της, πράγμα που εξοργίζει τον Δημήτρη. Αυτός, αντιδρώντας έντονα, αποκαλύπτει την αλήθεια σχετικά με τη Θοδώρα, συναντώντας τον Βλάσση και εκείνος εκρήγνυται απο θυμό. Ο Βλάσσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, αντιμετωπίζει ένα σοκ ανακαλύπτοντας την απάτη της συζύγου του.

Αντιμέτωπος με την αλήθεια, ο Βλάσσης απευθύνεται στη Μαρία για εξηγήσεις. Από την πλευρά της, η Μαρία προσπαθεί να τον παρηγορήσει, αλλά η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη και ο Βλάσσης αδυνατεί να αντιμετωπίσει το πλήγμα. Τροφοδοτούμενη από τον πόνο και το μίσος, η Μαρία φτάνει σε ένα ακραίο σημείο. Σε μια στιγμή οργής, αναζητώντας εκδίκηση, η Μαρία αποφασίζει να προβεί σε ακραία πράξη. Αφού εντοπίζει τον Γιαννακάκη, τον πυροβολεί, αφήνοντάς τον να αιμορραγεί στο έδαφος. Από αυτή τη στιγμή, η ζωή της Μαρίας δεν μπορεί να επανέλθει ποτέ στην κανονικότητα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like