Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο επεισόδια – Αναγκάζεται να αποκαλύψει το μυστικό του

Το Ναυάγιο επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς βρίσκουν τον Πέτρο σε συνεχή ένταση, καθώς η Λαμπρινή αναρρώνει στο νοσοκομείο και οι εξελίξεις υπόσχονται δράση. Ο Στελής πληροφορεί τον Πέτρο ότι πρέπει να ταξιδέψει στην Κρήτη, καθώς η Λαμπρινή νοσηλεύεται και είναι βαριά άρρωστη.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Αναγκάζεται να αποκαλύψει το μυστικό του

Αφού η Χριστίνα μάθει την αλήθεια για τον Πέτρο, αυτός αναλαμβάνει δράση και κατευθύνεται προς την Κρήτη, πάντα προσεκτικός για να μην αποκαλυφθεί η παρουσία του. Εντός του νοσοκομείου, ο Πέτρος αναζητά το δωμάτιο της Λαμπρινής, ελπίζοντας να παραμείνει ανώνυμος. Ωστόσο, ο Σταμάτης, ο ξάδερφός του, τον εντοπίζει και τον αναγνωρίζει. Αντί να τον καταδιώξει, ο Σταμάτης αποφασίζει να βοηθήσει τον Πέτρο, καθώς συνειδητοποιεί την προσπάθειά του να βοηθήσει τη μητέρα του.

Οι δυο τους συνομιλούν κρυφά, με τον Πέτρο να αποκαλύπτει την αλήθεια για το παρελθόν του και τα γεγονότα μετά το ναυάγιο. Ταυτόχρονα, στην Αθήνα, ο Ιπποκράτης αναζητά πληροφορίες για το παρελθόν του Αντώνη Καραδήμου, με αποφασιστικότητα να φέρει όλες τις πληροφορίες στο φως και να τον απομακρύνει απο την Ειρήνη. Κατά την ίδια στιγμή, η Ειρήνη φτάνει στην Κρήτη με τον Στελή, προαναγγέλλοντας ανατροπές στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like