Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Αναγκάζει τον Μάριο να αυτοκτονήσει

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Ο Μιλτιάδης Παντελίδης ενημερώνει τον Μάριο για την προσπάθεια δολοφονίας που εξαπολύθηκε εναντίον του από τη Στέλλα Σταθάτου. Στηριζόμενος στην πεποίθηση ότι μια μήνυση για δολοφονική επίθεση θα του προσφέρει ευκαιρίες για εργασία, προτείνει στον Μάριο να αναλάβει δράση.

Το Ναυάγιο Επεισόδια – Αναγκάζει τον Μάριο να αυτοκτονήσει

Ο Μάριος, όμως, αρνείται αυτήν την προοπτική, επειδή συνειδητοποιεί τη δική του ευθύνη για τα γεγονότα εκείνου του βράδυ. Επιθυμεί μόνο την ηρεμία, ενώ η Στέλλα, με βαθύτατη μετάνοια, αναζητά τρόπους να βοηθήσει τον Μάριο να ξανακερδίσει τη ζωή του. Ο Παντελίδης, όμως, επιμένει να τον πιέζει για τη μήνυση. Ο Μάριος, γνωρίζοντας τις αγνές προθέσεις της Στέλλας, αρνείται να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

“Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών μου. Οδήγησα έναν αθώο άνθρωπο στον θάνατο, και δεν πρόκειται να επιβαρυνθεί περισσότερο η Στέλλα”, εξηγεί ο Μάριος. Ο Μιλτιάδης, απειλώντας τον για τη ζωή του, προτείνει ένα σκοτεινό εναλλακτικό σενάριο. “Δεν θα είναι δύσκολο να αποδείξω στο δικαστήριο ότι δεν συμπεριφέρθηκες σωστά στους επιβαίνοντες κατά τη διάρκεια της κρίσης”, απειλεί.

Αντιμέτωπος με τον εκβιασμό, ο Μάριος αντιδρά με απόγνωση, βλέποντας την αυτοκτονία ως τη μοναδική λύση για να ξεφύγει από τον Μιλτιάδη που τον καταστρέφει. Η Στέλλα, μετά τον θάνατο του, συντελείται από τη σοκαριστική είδηση, αναγνωρίζοντας τον τραγικό τερματισμό μιας ιστορίας που άφησε πίσω της σκιές βαριάς αυτοκαταστροφής.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like