Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Είμαι ο Αντώνης Καραδήμος – Θα το αποδείξω

Το Ναυάγιο – Το επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA, φέρνει μαζί του καταιγιστικές εξελίξεις. Η Χριστίνα απαιτεί από τον Πέτρο να είναι ειλικρινής μαζί της. Αν και φωνάζει το όνομά του, εκείνος προσπαθεί να την πείσει πως είναι λάθος, φοβούμενος τις συνέπειες που θα επέλθουν αν αποκαλυφθεί η αλήθεια πίσω από την ταυτότητά του.

Το Ναυάγιο – Είμαι ο Αντώνης Καραδήμος – Θα το αποδείξω

“Δεν καταλαβαίνεις; Είμαι ο Αντώνης Καραδήμος. Έχω ταυτότητα να το αποδείξω. Απλά κάνεις λάθος”, επαναλαμβάνει ο Πέτρος, με το κεφάλι σκυμμένο προς τα κάτω, αδυνατώντας να αντικρίσει τα μάτια της Χριστίνας. Στη συνέχεια, αποχωρεί από την αυλή, μπαίνοντας στο δωμάτιό του με έντονη ανησυχία. Ωστόσο, μόλις μαθαίνει πως η μητέρα του δεν είναι καλά, αποφασίζει να ταξιδέψει στην Κρήτη για να είναι δίπλα της.

Η ανάγκη του να είναι κοντά στην οικογένειά του τον ωθεί σε αυτήν την απόφαση. Εκεί, όχι μόνο θα επισκεφτεί τη μητέρα του, αλλά θα συναντήσει επίσης τον πατέρα του, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν διστακτικός για τη σύζυγό του. Καθώς ο Πέτρος βρίσκεται στην Κρήτη, οι αντιφάσεις μέσα του εντείνονται. Η ανησυχία για την υγεία της μητέρας του συνυπάρχει με το βάρος των μυστικών που κρύβει. Παρά την προσπάθειά του να διατηρήσει την προσωπική του ζωή κρυφή, οι δεσμοί της οικογένειας του τον καλούν να αντιμετωπίσει την αλήθεια και τις ευθύνες του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like