Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Δολοφονεί την Δήμητρα

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να συναρπάσουν, καθώς αποκαλύπτονται μυστικά και ανατροπές. Ο Ιπποκράτης, παραδομένος στον έλεγχο του, προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια από τη Δήμητρα, όμως αυτή αποκτά πρόσβαση στο ημερολόγιο της Κλαίρης.

Το Ναυάγιο – Δολοφονεί την Δήμητρα

Εκείνη διαβάζει με έκπληξη την αλήθεια που αποκρύπτεται και συνειδητοποιεί ότι ο Ιπποκράτης είναι ο υπεύθυνος για το θάνατο της. Σοκαρισμένη, τον κατηγορεί ανοιχτά. Η Δήμητρα αποφασίζει να μιλήσει με τον Ιπποκράτη, αναμένοντας μια εξήγηση. Ωστόσο, ο Ιπποκράτης, αντιδρώντας με οργή, αρνείται τις κατηγορίες και προσπαθεί να την εξαπατήσει. Την κατηγορεί ως αναστατωμένη και απειλεί ότι θα τη διώξει αν συνεχίσει. Ωστόσο, η Δήμητρα δεν υποχωρεί ενώπιον των απειλών του.

Απότομα, ο Ιπποκράτης επιτίθεται στη Δήμητρα, σφίγγοντας τον λαιμό της με αδιάκριτη ορμή. Η Δήμητρα, απελπισμένη, φωνάζει για βοήθεια, αλλά ο Ιπποκράτης συνεχίζει να την πνίγει με αυξανόμενη ένταση. Με αποφασιστικότητα και απελπισία, η Δήμητρα καταφέρνει να του απευθύνει μια τελευταία ερώτηση, αμφισβητώντας τη μοίρα της όπως έγινε με την Κλαίρη. Τελικά ο Ιπποκράτης αντιλαμβάνεται την έκταση της πράξης του και την αφήνει ελεύθερη. Η ανακούφιση που αισθάνεται δεν μπορεί να σβήσει το βάρος της ενοχής που τον συγκλονίζει.

Οι διαδικασίες για την δίκη του ναυαγίου συνεχίζονται, φέρνοντας στο προσκήνιο ακόμα περισσότερα μυστικά και ανατροπές, ενώ η σύγκρουση μεταξύ των χαρακτήρων εξελίσσεται σε νέα, ανατρεπτικά επίπεδα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like