Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Άτιμε, θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας κόψουν την ανάσα. Ο Ιπποκράτης χτυπάει την Ειρήνη με μανία και δύναμη, αφού αντιλαμβάνεται ότι έχει πάρει το μαντήλι της Κλαίρης. Η Ειρήνη, τρομοκρατημένη, προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει. Οι φωνές της για βοήθεια είναι άχρηστες, καθώς η Δήμητρα και ο Ορφέας λείπουν.

Το Ναυάγιο – Άτιμε, θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια

Όταν επιστρέφουν, η οικονόμος παρατηρεί τα σημάδια στο σώμα της Ειρήνης και συνειδητοποιεί το τι έχει συμβεί. Η Δήμητρα, κατανοώντας την κατάσταση, αποφασίζει να βοηθήσει την Ειρήνη να ξεφύγει απο τα χέρια του δυνάστη της. Όταν ο Ιπποκράτης αναζητά τη γυναίκα του, «Δήμητρα που πήγε η γυναίκα μου; Πρέπει να τη βρω… » η Δήμητρα αρνείται να του αποκαλύψει τίποτα και κάνει την ανήξερη. Ωστόσο, ο Αντώνης ανησυχεί για την Ειρήνη και αποφασίζει να τη βοηθήσει, φτάνοντας έξω από το σπίτι του λιμενικού έτοιμος για σύγκρουση.

“Το καλό που σου θέλω είναι να μην της έχεις κάνει κακό, γιατί αν το έχεις, θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια”, του λέει. Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like