Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Ναυάγιο – Ανακαλύπτει την αλήθεια και καταρρέει

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν νέες αναταραχές καθώς η Ειρήνη βρίσκεται σε σκέψεις που την βασανίζουν και ένα βήμα πριν ανακαλύψει τι συναίβει με το παιδί της. Μια ανακοίνωση στο ραδιόφωνο αναστατώνει την ψυχοσύνθεση της. Ακούγοντας για το παράνομο κύκλωμα βρεφών που γίνεται στην μαιευτική κλινική του Ψυχικού θα αρχίσει να πιστεύει πως είναι και η ίδια θύμα του.

Το Ναυάγιο – Ανακαλύπτει την αλήθεια και καταρρέει

Η Ειρήνη, που ποτέ δεν ξεπέρασε το γεγονός ότι δεν είδε το παιδί της, αρχίζει να πιστεύει ότι είναι ζωντανό. Ακούγοντας για το παράνομο εμπόριο βρεφών στο ψυχιατρικό ίδρυμα του Ψυχικού, την ζώνουν τα φίδια. Η ανάμνηση του κλάματος του παιδιού της μετά τη γέννηση ενισχύει τις υποψίες της, όπως αναφέρουν το ρεπορτάζ. “Γιατί επιστρέφεις στο παρελθόν;” ρωτά η Δήμητρα. “Ήταν θέλημα Θεού. Τώρα έχεις τον Ορφέα και ίσως σύντομα να κάνετε ένα ακόμα μωράκι με τον κύριο Ιπποκράτη,” της λέει και προσπαθεί να απαλείνει τον πόνο της.

Η Ειρήνη, παρότι δεν έχει αποδεχθεί τον χαμό του παιδιού της, αποφασίζει να αναζητήσει ακόμα περισσότερες απαντήσεις. Καλεσμένη στο σπίτι της Στέλλας, ακούει στιχομυθίες που την πείθουν να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like