Το Ναυάγιο 3/12/23: Νέο δίλλημα για τον Πέτρο

Το Ναυάγιο 3/12/23: Ο Ιπποκράτης απευθύνει μια πρόταση προς τον Τρύφωνα που φαίνεται να επηρεάζει ριζικά τις ζωές όλων. Παράλληλα, η Λίνα, αντιμέτωπη με συναισθηματική καταπίεση, βρίσκει ψυχολογική στήριξη στη Στέλλα. Ωστόσο, διστάζει να ενημερώσει τον Μάκη για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει λόγω του Διονύση.

Το Ναυάγιο 3/12/23: Νέο δίλλημα για τον Πέτρο

Ταυτόχρονα, ο Τρύφωνας ενθαρρύνει την Ειρήνη να αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη και να του αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της. Ο Πέτρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη επιλογή όταν μαθαίνει ότι ο Θόδωρος χρειάζεται άμεση εγχείρηση. Πρέπει να αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη. Παράλληλα, ο Μιχάλης διοργανώνει μια μυστική συνάντηση, επιδιώκοντας νέους συμμάχους στην επικείμενη μάχη κατά των υπευθύνων για το ναυάγιο.

Ο Γιώργης αναλαμβάνει το ρόλο του ομιλητή σε μια συνάντηση συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη. Ωστόσο, η έκπληξη που φέρνει η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη ανατρέπει τα σχέδια και προκαλεί αναστάτωση σε όλα τα επίπεδα.Η ζωτική στιγμή πλησιάζει καθώς ο Ιπποκράτης προτείνει μια εξαιρετικά σημαντική αλλαγή, αφήνοντας τον Τρύφωνα σε σκέψεις βαθιές και αναστάτωση.

Τα συναισθηματικά τρικυμίσματα της Λίνας, που ψάχνει στήριξη στη φίλη της Στέλλα, είναι εμφανή, αλλά η ανασφάλεια της την κρατά πίσω από το να μοιραστεί με τον Μάκη τα δύσκολα της. Ο Πέτρος, αντιμέτωπος με το δίλημμα της επιλογής μεταξύ του εαυτού του και του πατέρα του Αντώνη, πρέπει να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More