Το Ναυάγιο 12/12/23: Ο Πέτρος αποκαλύπτει την ταυτότητα του

Το Ναυάγιο 12/12/23: Ο Άγγελος και ο Πέτρος εκπονούν ένα σχέδιο που λειτουργεί άψογα, οδηγώντας έτσι στη σύλληψη των αρχαιοκαπήλων επ’ αυτοφώρω. Ο Πέτρος, ενθουσιασμένος από την εξέλιξη, αισθάνεται ανακουφισμένος που πλέον δεν χρειάζεται να εκβιάζεται ή να λέει ψέματα στην κυρία Χριστίνα και τον Μάκη.

Το Ναυάγιο 12/12/23: Ο Πέτρος αποκαλύπτει την ταυτότητα του

Είναι ελεύθερος να μιλά ανοιχτά για τη ζωή του και την πραγματική του ταυτότητα. Από την άλλη, η Στέλλα αποφασίζει να αποκαλύψει την ταυτότητα του δολοφόνου του Κυριάκου και ζητά από τη Λίνα να της αποκαλύψει ποιος ήταν. Η εμμονή της Στέλλας ανησυχεί τον Βασίλη, ο οποίος φοβάται για την ψυχολογική της ευημερία. Ο Ιπποκράτης είναι ανίκανος να κατευνάσει τον Ορφέα, που έμαθε για το θάνατο της μητέρας του και δεν μπορεί να ηρεμήσει. Ελπίζει ότι η Ειρήνη θα προσεγγίσει τον Ορφέα, καθώς έχει δείξει ότι τον κατανοεί.

Παρά τις προσπάθειες της Μαρίας να την αποτρέψει, η Θοδώρα αποφασίζει να παραβιάσει τις εντολές της μητέρας της και να ξεκινήσει εργασία στο γραφείο του Δημήτρη, αγνοώντας ότι είναι ο πατέρας της. Η Μαρία φοβάται ότι η αλήθεια μπορεί να αποκαλυφθεί, και γι’ αυτό δεν θέλει καμία επαφή της οικογένειάς της με τον Γιαννακάκη. Τέλος, ο Παντελίδης σχεδιάζει να δελεάσει με ύπουλο τρόπο κάποιον που έχει σχέση με το ναυάγιο, ενώ η Αλίκη κάνει μια τρομερή ανακάλυψη για τον παράνομο δεσμό του Γιώργη με την Ασημίνα.

Πώς θα αντιδράσει η Θοδώρα όταν ανακαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα της; Θα καταφέρει η Ειρήνη να κατευνάσει τον Ορφέα; Και τι ακριβώς ανακάλυψε η Αλίκη για τον Γιώργη και την Ασημίνα;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More