Το μυστικό της πεταλούδας – Μεγάλος θρήνος για τον Μάρκο

Το μυστικό της πεταλούδας – Mετά την ανακοίνωση του θανάτου του Μάρκου, όλοι είναι καταρρακωμένοι. Η Ειρήνη πιο πολύ, που έχει μάθει ότι ο Χριστόφορος δεν είναι ο πατέρας της. Ο Άλκης λέει στη Μαρήλια ότι υπάρχει κάμερα στο καθιστικό τους και να προσέχει τι λέει και τι κάνει όταν είναι εκεί. Εκείνη καταλαβαίνει ότι ξέρει πως έδειξε στον Άρη το εισιτήριο του Άλκη.

Το μυστικό της πεταλούδας – Μεγάλος θρήνος για τον Μάρκο

Ο Στέφανος πάει στο σπίτι του Γρηγόρη με τη Σήμανση και ψάχνουν το αυτοκίνητό του, αλλά δεν βρίσκουν κάτι ενοχοποιητικό. Όταν ο Στέφανος ζητάει από τον Γρηγόρη να μιλήσει με τη γυναίκα του, αυτός του λέει ότι η Χλόη είναι στο Λονδίνο. Γυρνώντας στο τμήμα, ο Στέφανος βλέπει τον Άλκη να βγαίνει και αποφασίζει να τον ακολουθήσει. Ο Χριστόφορος, ανήσυχος για το τι μπορεί να κάνει η Έλενα τώρα που έμαθε ότι η Ειρήνη είναι κόρη του Νικήτα. έχει βάλει έναν συνεργάτη του να την παρακολουθεί.

Ο Γρηγόρης πάει στην Κρίστια και της λέει να σταματήσει τον κατηγορεί για τον θάνατο του Μάρκου. Όταν βγαίνει από το σπίτι βλέπει τη Λουκία, που του λέει ότι ξέρει ότι είναι ο Γρηγόρης κι όχι ο Παύλος. Ο συνεργάτης του Χριστόφορου τον ενημερώνει ότι η Έλενα πήγε στο νεκροταφείο στον τάφο του Μάρκου, αλλά έρχεται εκεί η Κρίστια, που παραξενεύεται από τη συμπεριφορά της Έλενας.

Ο Αντώνης λέει στη Σοφία ότι έβαλε έναν ντετέκτιβ να ψάξει τον γιο του στην Κύπρο. Η Λουκία μιλάει με τον Άλκη για τους φόβους της ότι ο Γρηγόρης μπορεί να κρατάει τη Χλόη φυλακισμένη κι εκείνος δίνει εντολή στον Στέφανο και στον Βασίλη να πάνε να τη στήσουν έξω από το σπίτι του Γρηγόρη. Η Κρίστια θορυβημένη από την παράξενη συμπεριφορά της Έλενας, θυμάται κάποιες απειλές της στον Μάρκο και υποψιάζεται ότι μπορεί να τον σκότωσε.

Η Σοφία προσπαθεί να πιάσει κουβέντα στον Φίλιππο για τον πατέρα του, αλλά εκείνος δεν θέλει ν’ ακούσει τίποτα γι’ αυτόν. Η Κρίστια πάει στο νοσοκομείο και βλέπει τη Χλόη. Η Έλενα τηλεφωνεί στην Ειρήνη, που δεν της απάντησε στο μήνυμά της και την παρακαλεί ακόμα μια φορά να πάει από το σπίτι της να την αποχαιρετήσει αφού φεύγει από την Κύπρο και να της δώσει κάτι που θέλει. Η κοπέλα που είναι σε δίλημμα. τελικά αποφασίζει να πάει, αλλά η κατάσταση θα ξεφύγει.

Στο μεταξύ, ο Χριστόφορος περιμένει την Ειρήνη στην εταιρεία, εκείνη όμως δεν πάει. Όταν της τηλεφωνεί κι ακούει παράξενους ήχους από το κινητό της, καταλαβαίνει ότι κάτι έκανε η Έλενα και φεύγει αγριεμένος να βρει την Ειρήνη.

Μάθε όλα τα νέα για τις τηλεοπτικές σειρές εδώ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More