Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το μυστικό της πεταλούδας: Η Έλενα παρουσιάζεται στο τμήμα

Το μυστικό της πεταλούδας: Σε μια σκοτεινή αίθουσα κατάθεσης, ο Χριστόφορος, με ένταση στο βλέμμα του, δηλώνει στους παρευρισκόμενους ότι δεν μπορεί να θυμηθεί αν εκείνος που βρίσκεται μπροστά τους είναι ο Κυριάκος Βασιλείου. Αυτό ήταν ένα σημαντικό ζήτημα, ίσως το κλειδί της υπόθεσης.

Το μυστικό της πεταλούδας: Η Έλενα παρουσιάζεται στο τμήμα

Στην άκρη της αίθουσας, ο Άλκης, με μια υποψια στα μάτια του, δεν είναι πεπεισμένος. Αναρωτιέται αν ο Χριστόφορος χρησιμοποιεί αυτό το αμνησιακό τρικ για να γλιτώσει από μια δύσκολη κατάσταση. Έξω από την αίθουσα, η Έλενα στέκεται αμήχανα, παλεύοντας με τις σκέψεις της. Η ιδέα να μπει και να καταθέσει τον Χριστόφορο την τρομάζει. Όμως, όταν τον βλέπει να βγαίνει, κατανοεί ότι δεν μπορεί πια να κρατηθεί σιωπηλή.

Εν τω μεταξύ, ο Θέμης διασχίζει τους διαδρόμους του νοσοκομείου, αναζητώντας τη Λουίζα. Πέρασε πολλή ώρα από την τελευταία φορά που την είχε δει και ανησυχεί για την κατάστασή της. Ο Άρης, που τον συναντά, γεμάτος περιέργεια, του κάνει τη δύσκολη ερώτηση: γιατί η Λουίζα τον έδιωξε την προηγούμενη φορά;

Καθώς η ημέρα προχωρεί, ο Μάρκος παρατηρεί ένα μικρό σημάδι στο πόδι της Κρίστιας. Κάτι που δεν είχε δει ποτέ πριν. Όταν ρωτάει για αυτό, εκείνη του αποκαλύπτει ότι το έχει από τότε που γεννήθηκε. Είναι ένα σημάδι που μοιράζεται με τον Γρηγόρη, κάτω από το μπράτσο του.

Η ιστορία παίρνει ακόμα πιο πολύπλοκη όταν ο Μάρκος ζητάει να βρεθεί το τηλέφωνο του Δημήτρη, του παλιού συμμαθητή του Παύλου. Αυτό προκαλεί περισσότερες ερωτήσεις και αμφιβολίες. Και σε αυτό το μυστηριώδες σκηνικό, η Έλενα παρουσιάζεται στο τμήμα, αποκαλύπτοντας ότι είναι η αδερφή του Νικήτα Αβράμη, ενώ ο Χριστόφορος βλέπει πάλι τον Κυριάκο στο αεροδρόμιο.

Καθώς τα γεγονότα αναπτύσσονται, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι θα ακολουθήσει.

You might also like