ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Εξελίξεις: Η Απόπειρα αυτοκτονίας και το βασανιστικό δίλημμα

Απίστευτες εξελίξεις θα συμβούν στην αγαπημένη σειρά του Opentv, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ αφού θα υπάρξει μια απόπειρα αυτοκτονίας που θα φέρει τα πάνω κάτω! Έχουμε όλο το ρεπορτάζ.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Εξελίξεις: Η Απόπειρα αυτοκτονίας και το βασανιστικό δίλημμα

Μετά τον γάμο της με τον Αλί η Ιφιγένεια θεωρεί πλέον ότι είναι η γυναίκα του και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Προσπαθεί να είναι τρυφερή μαζί του και να ζήσει μια κανονική ζωή δίπλα του, αγνοώντας φυσικά ότι ο Μίλτος ζει.

Στο μεταξύ απειλείται σύρραξη στα χωράφια των Παυλίδηδων, επειδή οι Τούρκοι αρνούνται να τα επιστρέψουν. «Αυτή η γη είναι δική μας. Δεν θα τους τη χαρίσουμε», λέει ο Θέμης. Τότε η Βασιλική βρίσκει τη λύση προτείνοντάς τους να δουλέψουν εκεί, μετά την επιστροφή στους νόμιμους κατόχους, επειδή η γη έχει ρημάξει και χρειάζεται πολλά χέρια. Οι υπόλοιποι συμφωνούν.

Η Βασιλική κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Βασιλική εξομολογείται στην Ευγενία κάτι που την ανησυχεί πολύ. «Μάνα, είμαι έγκυος. Αλλά με βασανίζει το αν το παιδί είναι του Θέμη ή του Μουσταφά». Η κοπέλα είναι πολύ φοβισμένη, καθώς δεν μπορεί να ξεχάσει τον βιασμό της από τον Τούρκο. «Είναι αμαρτία που το λέω, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το κρατήσω», της εκμυστηρεύεται. Η Ευγενία διαφωνεί με όλες τις κακές σκέψεις που βάζει στον νου της και την προτρέπει να μην το ρίξει.

Όμως λίγο μετά η Βασιλική βλέπει τον Μουσταφά, θυμάται αυτά που πέρασε και αποφασίζει να πιει ένα βοτάνι για να αποβάλει. Σφαδάζει από τους πόνους, αλλά η Ευγενία τη βρίσκει και την πείθει ότι δεν είναι σωστό να πεθάνει το μωρό. «Αυτό το παιδί θα είναι η ελπίδα μας για να συνεχίσουμε να ζούμε. Δεν έχεις δικαίωμα να του στερήσεις τη ζωή. Δεν φταίει σε τίποτα», της λέει.

Ο Αλί φεύγει σε αποστολή

Η Σοφία και η Αρίν έχουν βρει καταφύγιο σε μια οικογένεια Τούρκων. Η Φατμά προτείνει στις γυναίκες να μείνουν μαζί τους και να δουλέψουν εκεί όσο ψάχνουν να βρουν τις κόρες τους, επειδή ο Εμίρ ξέρει πολύ κόσμο και κάτι μπορεί να μάθει γι’ αυτές. Εκείνες συμφωνούν. Αλλωστε δεν έχουν πού να πάνε και ίσως αυτός είναι ένας τρόπος να μάθουν κάποιο νέο για τα κορίτσια τους.

Στο μεταξύ ο Βαλής ζητάει από τον Αλί να μεταφέρει μαζί του λεφτά από φόρους στην Πόλη, για να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων. Αρχικά ο Αλί αρνείται, αλλά ο Βαλής επιμένει και εκείνος υποχωρεί και συμφωνεί. Η Ιφιγένεια διαφωνεί στο να φύγει ο Αλί για την αποστολή του, γιατί φοβάται για τη ζωή του, και προσπαθεί να τον μεταπείσει. «Σε παρακαλώ, μείνε μαζί μας. Φοβάμαι μην πάθεις κανένα κακό», του λέει εκλιπαρώντας τον. Αυτός δεν μπορεί να κάνει πίσω, αλλά της υπόσχεται να παραιτηθεί μόλις φτάσει στην Πόλη.

Το βασανιστικό δίλημμα του Θέμη

Η Βασιλική λέει στον Θέμη ότι είναι έγκυος, όπως και τον φόβο της για το ποιου μπορεί να είναι το παιδί. Ο Θέμης αναστατώνεται και φεύγει ταραγμένος από το σπίτι, έχοντας μπει σε πολύ μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να κρατήσουν το παιδί ή όχι. Δεν ξέρει κι εκείνος τι να κάνει, αφού από τη μία δεν θέλει να πάρει τέτοιο κρίμα πάνω του, από την άλλη όμως δεν αντέχει στη σκέψη ότι αυτό το μωρό μπορεί να είναι του βιαστή της γυναίκας του.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More