Το Κόκκινο Ποτάμι εξελίξεις 12/01/20: Νέος άντρας για την Ιφιγένεια

Το Κόκκινο Ποτάμι εξελίξεις 12/01/20: Η αγωνία ολοένα και κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδια, καθώς το σχέδιο των Τούρκων για τον αφανισμό του ξένου στοιχείου προχωρά. Όσο, όμως, οι εντάσεις συνεχίζονται, ένας γοητευτικός άντρας εισβάλλει στη ζωή της Ιφιγένειας, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Το Κόκκινο Ποτάμι εξελίξεις 12/01/20: Νέος άντρας για την Ιφιγένεια

Πριν από λίγα επεισόδια προστέθηκε ακόμα ένας ηθοποιός στο καστ της δραματικής σειράς εποχής του OPEN Το Κόκκινο Ποτάμι. Ο λόγος για τον Γιωργή Τσαμπουράκη, ο οποίος υποδύεται τον Αλή Ομέρογλου, που, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού μας, θα παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στις εξελίξεις που αφορούν τους Ελληνες της Αμισού όσο και στη ζωή της Ιφιγένειας.

Ο άντρας αυτός είναι ταγματάρχης του τουρκικού στρατού, με μόρφωση, ηθικές αξίες και αρετές, και έχει έντονο μέσα του το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Ο ρόλος του είναι να εξισορροπεί τα πράγματα ανάμεσα στο καλό και στο κακό από όποια πλευρά κι αν προέρχονται. Απαλλαγμένος από εθνικιστικές, φυλετικές αλλά και θρησκευτικές έννοιες, φαίνεται να υιοθετεί πανανθρώπινες αξίες, όπως αυτή της ισότητας, της αγάπης και της δικαιοσύνης.

Μολονότι υπερασπίζεται τα τουρκικά συμφέροντα, προσπαθεί να πράττει με συνέπεια, αντικειμενικότητα και διαφάνεια. Ως ήρωας, είναι αρκετά θετικός και συνάμα περήφανος, διακριτικός αλλά και τολμηρός όπου χρειάζεται. Ωστόσο, κρατά καλά φυλαγμένο ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο, αν αποκαλυφθεί, θα ανατρέψει πολλά πράγματα και καταστάσεις, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Αλή, όμως, δεν μένει στα τυπικά που σχετίζονται με τη διαχείριση των καταστάσεων και των αντιπαλοτήτων ανάμεσα στους Ελληνες και στους Τούρκους. Ο ίδιος, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, εισβάλλει στη ζωή της Ιφιγένειας, τη γνωρίζει και την ερωτεύεται παράφορα!

Ο Αλή μαγεύεται από την ομορφιά και τη δυναμικότητα της κοπέλας. Η αγάπη που θα αναπτύξει για εκείνη θα είναι βαθιά, αμερόληπτη και ειλικρινής, χωρίς να κάνει δεύτερες σκέψεις. Τα αισθήματά του αυτά θα εκφραστούν έμπρακτα μέσα από τις ενέργειες που θα κάνει, όταν εκείνη βρεθεί σε πραγματικό κίνδυνο. Το Κόκκινο Ποτάμι εξελίξεις 12/01/20

Η ανάμειξή του στα πράγματα θα βοηθήσει τη νεαρή Πόντια να γλιτώσει από τη μανία των Τούρκων. Ο Αλή θα αποτελέσει μία ασπίδα προστασίας για την Ιφιγένεια απέναντι στον καθένα που την επιβουλεύεται και θέλει το κακό της.

Έτσι, χωρίς να φοβηθεί και να κάνει πίσω, θα σταθεί σύμμαχος και φύλακας δίπλα της. Άλλωστε, είναι ένας άντρας με πυγμή και οι πράξεις του είναι πράξεις που διέπουν μόνο τους πραγματικά μεγάλους άντρες…

Άραγε η Ιφιγένεια θα εντυπωσιαστεί από τους τρόπους του αλλά και από τη βαθιά αγάπη του;

Για την αρχική σελίδα « Το Κόκκινο Ποτάμι » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More