Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Κόκκινο Ποτάμι – Επεισόδιο 19 – 09/2/20

Το Κόκκινο Ποτάμι – Επεισόδιο 19 – 09/2/20 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι στις 09/2/20 του Open …

Το Κόκκινο Ποτάμι – Επεισόδιο 19 – 09/2/20

Στα βουνά η Βασιλική, η Ευγενία και η Δόμνα σμίγουν με τον Θέμη, τον Μίλτο και τον Παναγιώτη και προσπαθούν να βρουν τρόπο να κρυφτούν και να επιβιώσουν. Οχι όμως ο Μίλτος. Ο Μίλτος φεύγει βιαστικά για το Ερζερούμ για να βρει την αγαπημένη του Ιφιγένεια. Φτάνοντας στο Ερζερούμ αρχίζει να ρωτά παντού για την Ιφιγένεια και πολύ σύντομα καταλαβαίνει πως οι ερωτήσεις του θα βάλουν σε κίνδυνο την αγαπημένη του.

Ο Μίλτος καταλαβαίνοντας πως πρέπει να αποπροσανατολίσει τους Τούρκους αλλάζει θέμα και γυρνάει την κουβέντα. Στην αγορά του Ερζερούμ ο Μίλτος βλέπει την Ιφιγένεια από μακριά να ψωνίζει μαζί με τη Μελικέ. Η Ιφιγένεια τον αντιλαμβάνεται μην μπορώντας να πιστέψει στα μάτια της.

Οι Τούρκοι όμως, μην έχοντας πειστεί για τον Μίλτο, τον συλλαμβάνουν μπροστά στα μάτια της Ιφιγένειας, η οποία δεν μπορεί να κρύψει από τη Μελικέ την ταραχή της. Η Ιφιγένεια προσεύχεται και η Μελικέ τη βλέπει κρυφά. Η Μελικέ και η οικογένειά της είναι κρυπτοχριστιανοί και η κοπέλα το αποκαλύπτει στην Ιφιγένεια. Οι Τούρκοι, εν τω μεταξύ, στέλνουν τον Μίλτο στην Κωνσταντινούπολη, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Στην Κωνσταντινούπολη, ο Αλή βρίσκει τους γονείς της Ιφιγένειας και τους παραδίδει το γράμμα της κόρης τους. Ο Μιχάλης και η Σοφία κοιτούν αρχικά με δυσπιστία τον Αλή, διαβάζοντας όμως το γράμμα της Ιφιγένειας και αναγνωρίζοντας τον γραφικό της χαρακτήρα αρχίζουν να αλλάζουν στάση απέναντι στον Αλή. Εν τω μεταξύ, η Αρίν σμίγει με τη Λουσίν, η οποία δεν μπορεί να συνέλθει από τα βασανιστήρια.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ο Μίλτος βασανίζεται και ζει την απόλυτη βιαιότητα από τους Τούρκους. Ο Καρτάλ τον σηκώνει και τον πάει στο τρένο για το Παρίσι. Του λέει να φύγει και να εξαφανιστεί σαν αντάλλαγμα που έσωσε τη ζωή του Κερέμ. Για τους Τούρκους ο Μίλτος είναι νεκρός και ο Καρτάλ παραδίδει τα προσωπικά αντικείμενα του Μίλτου στον Νικολαΐδη μεταφέροντάς του τη δυσάρεστη είδηση. Το Κόκκινο Ποτάμι – Επεισόδιο 19 – 09/2/20

Ο Μιχάλης και η Σοφία συντετριμμένοι από τον «χαμό» του Μίλτου θέλουν να ειδοποιήσουν την Ιφιγένεια για την τραγική εξέλιξη. Δίνουν το μήνυμα στον Αλή και αυτός στην Ιφιγένεια, η οποία καταρρέει στο άκουσμα της είδησης.

Το προηγούμενο επεισόδιο ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι – Επεισόδιο 20, 21, 22, 23, 24

Για την αρχική σελίδα « Το Κόκκινο Ποτάμι » πατήστε ΕΔΩ

You might also like