Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Κόκκινο Ποτάμι – Επεισόδιο 16

Το Κόκκινο Ποτάμι – Επεισόδιο 16 – 19/01/20 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι στις 19/01/20 του Open …

Το Κόκκινο Ποτάμι – Επεισόδιο 16 – 19/01/20

Οι προσπάθειες της Αρίν και της Ειρήνης να εντοπίσουν τη Λουσίλ στους δρόµους της Κωνσταντινούπολης συνεχίζονται. Η Σοφία µε τον γιατρό Νικολαΐδη αγωνιούν προσπαθώντας να µάθουν κάτι για την Ιφιγένεια. Η αγωνία για την τύχη της κόρης τους κορυφώνεται. Την ίδια στιγµή, ο Καρτάλ υποψιάζεται ότι ο Κερέµ ευθύνεται για την απόδραση της Ιφιγένειας.

Το Κόκκινο Ποτάμι – Επεισόδιο 16

Πατέρας και γιος «έρχονται στα χέρια» µέσα στο Γενικό Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας. Εξάλλου, στο Παρίσι ο Ζαχάρωφ, παρακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις στην πατρίδα, σκέφτεται να µεταβεί στην Κωνσταντινούπολη.Στην Αµισό, η Ευγενία µε τη Βασιλική αποφασίζουν να αναλάβουν εκείνες τη φροντίδα των κτηµάτων, µετά την εγκατάλειψή τους από τους εργάτες που απειλήθηκαν από τον Οσµάν. Το Κόκκινο Ποτάμι – Επεισόδιο 16

Στην Πόλη, ο Κερέµ αιφνιδιάζεται ξαφνικά από τον Μίλτο. Εκείνος θέλοντας να µάθει πού βρίσκεται η Ιφιγένεια τού επιτίθεται. Ενας απρόσκλητος επισκέπτης κάνει την εµφάνισή του στο σπίτι των Νικολαΐδηδων. Είναι ο Μίλτος, ο οποίος τους ενηµερώνει ότι η Ιφιγένεια «το έσκασε». Το ίδιο βράδυ ο Ονούρ Ασλάν, µε δύο ένστολους, εισβάλλει µε τη βία στο σπίτι των Νικολαΐδηδων αναζητώντας την Ιφιγένεια. Ο Θέµης αποφασίζει να εγκαταλείψει την κρυψώνα του στο βουνό για να συναντήσει κρυφά τους αγαπηµένους του.

Το Κόκκινο Ποτάμι – Επεισόδιο 16

Ο ντελάλης διατάζει την εκκένωση της Αµισού από τους χριστιανούς κατοίκους. Τους ενηµερώνει ότι δεν πρόκειται για µετεγκατάσταση, αλλά για προσωρινή µετακίνηση και ότι δεν χρειάζεται να πάρουν µαζί όλα τα υπάρχοντά τους. Την επόµενη µέρα στην πλατεία της Αµισού ο κόσµος είναι µαζεµένος µε όλα του τα υπάρχοντα, έτοιµος να αναχωρήσει. Ολων τα βλέµµατα δείχνουν τον πόνο για τις ζωές που αφήνουν πίσω.

Το προηγούμενο επεισόδιο ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20, 21, 22

Για την αρχική σελίδα « Το Κόκκινο Ποτάμι » πατήστε ΕΔΩ

You might also like