Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Κόκκινο Ποτάμι επεισόδιο 16: Άγρια βασανιστήρια για την Ιφιγένεια

Το Κόκκινο Ποτάμι επεισόδιο 16: Στην Κωνσταντινούπολη, η Ιφιγένεια συλλαμβάνεται και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου ανακρίνεται από τον Ονούρ Ασλάν. Κατά τη διάρκεια της βίαιης ανάκρισις της, η κοπέλα αρνείται τις κατηγορίες και δεν παραδέχεται τίποτε από όλα όσα της προσάπτουν.

Το Κόκκινο Ποτάμι επεισόδιο 16: Άγρια βασανιστήρια για την Ιφιγένεια

Οι πιέσεις που δέχεται είναι έντονες αλλά εκείνη φαίνεται πως δεν λυγίζει. Την ίδια ώρα, ο γιατρός Νικολαΐδης και η σύζυγός του Σοφία αναζητούν αναστατωμένοι τη μεγάλη κόρη τους στα γραφεία των Νεό-τουρκων, όπου συναντούν τον παλιό τους φίλο Μεχμέτ Καρτάλ. Ωστόσο, εκείνος ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η Ιφιγένεια, κρύβοντάς τους την πραγματική αλήθεια και την ανάμειξή του στην εξαφάνισή της.

Το Κόκκινο Ποτάμι επεισόδιο 16: Άγρια βασανιστήρια για την Ιφιγένεια

Από την άλλη, στο Παρίσι, ο Μίλτος ετοιμάζει τα πράγματά του με σκοπό να επιστρέφει άμεσα στην Κωνσταντίνουπολη, αλλά στον δρόμο τού επιτίθενται βίαια δύο άγνωστοι άντρες, οι οποίοι τον χτυπούν σκληρά και του κλέβουν όλα του τα χρήματα αλλά και όσα έγγραφα έχει στην κατοχή του.

Τη σκηνή παρακολουθεί από κοντά ο Νίκος, ο «άνθρωπος» του Ζαχάρωφ, που φαίνεται να διαδραματίζει έναν παράξενο ρόλο. Πίσω στην Κωνσταντινούπολη, η Ειρήνη και η Αρίν προσπαθούν μάταια να εντοπίσουν τη Λουσίν, η οποία βρίσκεται φυλακισμένη σε ένα σκοτεινό υπόγειο, χωρίς να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξή της.

Η κοπέλα, που έχει μνήμες και εικόνες από δολοφονίες με θύτες Τούρκους, φοβάται για τα χειρότερα. Την ίδια ώρα, στο Παρίσι, ο Ζαχάρωφ επισκέπτεται τον τραυματισμένο Μίλτο. Παράλληλα, μέσω ενός ψεύτικου τηλεγραφήματος που λαμβάνει ο Μίλτος, ενημερώνεται ότι η Ιφιγένεια είναι καλά στην υγεία της, όμως δεν θα αργήσει να καταλάβει πως το τηλεγράφημα είναι κατασκευασμένο και όλα είναι ψέματα για να τον αποπροσανατολίσουν.

Έτσι, ο Ζαχάρωφ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον συνέταιρό του πως η Ιφιγένεια έχει συλληφθεί για κατασκοπεία και πως τα πράγματα για εκείνη είναι πολύ δύσκολα. Επιπρόσθετα, στην Αμισό, ο Οσμάν, που φαίνεται να συνεχίζει ατάραχος τα αρρωστημένα σχέδιά του, επισκέπτεται το σπίτι της οικογένειας Παυλίδη έχοντας βίαιες διαθέσεις. Το Κόκκινο Ποτάμι επεισόδιο 16

Το Κόκκινο Ποτάμι επεισόδιο 16: Άγρια βασανιστήρια για την Ιφιγένεια

Θέλοντας να μάθει πού κρύβεται ο Θέμης, γίνεται ακόμη μία φορά επιθετικός προς τη Βασιλική. Την ίδια ώρα, στην Κωνσταντινούπολη, η λιπόθυμη από τα βασανιστήρια και τις κακουχίες Ιφιγένεια εξακολουθεί να βρίσκεται φυλακισμένη στην Αστυνομική Διεύθυνση. Όμως, τρεις γεροδεμένοι κουκουλοφόροι επιτίθενται ξαφνικά στον φρουρό, αιφνιδιάζοντάς τον, και την απαγάγουν από το κρατητήριο.

Έπειτα, τη μεταφέρουν σε ένα άγνωστο σπίτι, όπου ένας άντρας τούς πλησιάζει και τους προσφέρει ένα πουγκί με χρήματα.Όταν η Ιφιγένεια συνέρχεται, προσπαθεί μάταια να το σκάσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο άντρας που την κρατάει φυλακισμένη τη δένει και τη φιμώνει, προκειμένου να μην μπορεί να ξεφύγει.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η γενναία Πόντια εκπλήσσεται όταν αντιλαμβάνεται πως γνωρίζει τον άντρα που την έχει απαγάγει. Παράλληλα, πίσω στην Αστυνομική Διεύθυνση, ο Ονούρ Ασλάν είναι έξαλλος με την εξαφάνιση της Ιφιγένειας…

You might also like