ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Το παθιασμένο φιλί Βάλιας – Μάνου και το Σοκ του Πωποτα!

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Ο Περίανδρος Πώποτας είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τη γοητευτική και μυστηριώδη γυναίκα, τη Στέλλα, που στα εγκαίνια του καινούργιου «Καφέ της Χαράς» τόλμησε να του πιάσει δυνατά το χέρι.

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Το παθιασμένο φιλί Βάλιας – Μάνου και το Σοκ του Πωποτα!

Έτσι, ο άντρας πηγαίνει στο καφέ, του οποίου οι δουλειές δεν πηγαίνουν καλά, καθώς έχει φροντίσει ο ίδιος γι’ αυτό, για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση ανάμεσα στη Στέλλα και στη Μαρισόλ, που παρουσιάζονται και οι δύο ως μπαργούμεν από την Ίμπιζα. Η συζήτηση ανάμεσά τους περιπλέκει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα και η Μαρισόλ φεύγει από το καφέ και το Κολοκοτρωνίτσι, ούσα σε υπαρξιακή κρίση.

Αργά το βράδυ, η Βάλια και η Στέλλα επιστρέφουν στο σπίτι και συζητούν για το τι πρέπει να κάνουν για να προσελκύσουν τους κατοίκους του χωριού. Εκείνη τη στιγμή, η δεύτερη προτείνει να ανεβάσουν μία θεατρική παράσταση στην οποία θα μπορούσαν να συμμετέχουν οι κάτοικοι του χωριού.

Το επόμενο πρωί, η Βάλια και η Στέλλα αναθέτουν στον Διονύση να διαλαλήσει παντού ότι πρόκειται να γίνει οντισιόν για το ανέβασμα ενός μιούζικαλ. Στο χωριό γίνεται αλαλαγμός και οι περισσότεροι μέχρι και να πληρώσουν δέχονται προκειμένου να παίξουν. Ταυτόχρονα, ο Περίανδρος πηγαίνει στο δημαρχείο για να συναντήσει την αδελφή του, τη Σταυρούλα, και εκεί μαθαίνει τυχαία από τον Όθωνα πως η Βάλια και η Στέλλα προτίθενται να ανεβάσουν μιούζικαλ στο «Καφέ της Χαράς» και, μάλιστα, θα γίνει υπό την αιγίδα της δημαρχίας τους. ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Τότε ο Πώποτας σοκάρεται και κάνει τα πάντα για να ακυρώσει το ανέβασμα αυτής της ανήθικης, κατά την άποψή του, παράστασης. Το βράδυ, η Βάλια και c Μάνος κάνουν πρόβα μια σκηνή τους, unc τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Στέλλας και έρχονται ιδιαίτερα κοντά. Ειδικά όταν μια σκηνή έντασης καταλήγει σε ένα παθιασμένο φιλί! Κι ενώ ανάμεσά τους επικρατεί αμηχανία, αυτή γίνεται ακόμα πιο έντονη στο βάθος του μαγαζιού στέκεται ο Πώποτας και τους χειροκροτεί έκπληκτος.

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More