Το Καφέ Της Χαράς: Ο Πώποτας θέλει να διώξει τον Δημήτριο από το χωρίο

Το Καφέ Της Χαράς: Ο Περίανδρος όπως όλα δείχνουν δεν τα πηγαίνει καλά με τα νέα πρόσωπα που έφτασαν στο Κολοκοτρωνίτσι. Από τη μία έχει να διαχειριστεί την έντονη παρουσία της Στέλλας και από την άλλη τον νεαρό παπά που βοηθάει την Βάλια στα σχέδιά της.

Το Καφέ Της Χαράς: Ο Πώποτας θέλει να διώξει τον Δημήτριο από το χωρίο

Αποφασίζει λοιπόν να αντιμετωπίσει και τους δύο λαμβάνοντας καθοριστικές αποφάσεις. Αρχικά, ο Περίανδρος ζητάει από τον γιο του να επέμβει δραστικά, με την ιδιότητα του συνιδιοκτήτη, και να καθαρίσει το όνομά τους μετά το περιστατικό με τον ερωτικό χορό της Στέλλας στο καφέ.

Ο Μάνος κάνει πράξη την επιθυμία του πατέρα του και πηγαίνει στο καφέ όπου έχει μια έντονη συζήτηση με τη Βάλια και τη Στέλλα. Μάλιστα μπροστά στην έκπληκτη Βάλια ζητά από την γυναίκα να φύγει από το χωριό.

Η συγκεκριμένη κίνηση όμως σύμφωνα με το serfare.com προκαλεί την άμεση αντίδραση της Βάλιας, η οποία, αρχικά, συγκρούεται μαζί του και εν συνεχεία του λέει ότι θα επισκεφθεί τον πατέρα του, για να του ζητήσει συγγνώμη προκειμένου να τον πείσει να αλλάξει γνώμη για την Στέλλα. Εν τω μεταξύ, όμως, ο Πώποτας έχει καταστρώσει και τα σχέδιά του εναντίον του Δημήτριου.

Ο πρώην Δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου καταγγέλλει στη Μητρόπολη τον Δημήτριο για τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ της Στέλλας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καλέσουν τον νεαρό παπά για απολογία. Φεύγοντας από εκεί, όμως, ο Δημήτριος επισκέπτεται τον Περίανδρο, καθώς είναι σίγουρος πως εκείνος ευθύνεται για την καταγγελία. Το Καφέ Της Χαράς

Φυσικά από την συζήτηση που έχουν επιβεβαιώνονται οι υποψίες του. Μάλιστα, ο Πώποτας του εξηγεί ότι πρέπει να φύγει από το χωριό, καθώς μπαίνει σε πολλούς πειρασμούς και παρεκτρέπεται. Αργότερα, ο Δημήτριος πηγαίνει στο Καφέ της Χαράς και αποκαλύπτει στη Βάλια, στη Στέλλα και στον Μάνο ότι κάποιος τον κατήγγειλε στη Μητρόπολη.

Μάλιστα, τους ανακοινώνει πως το αποτέλεσμα αυτής της καταγγελίας είναι να το μεταθέσουν κάπου αλλού και να τον απομακρύνουν από το χωριό. Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκαλεί την έντονη αντίδραση της Βάλιας, η οποία κατηγορεί τη Στέλλα και την απερίσκεπτη συμπεριφορά της. Ακόμα, την παροτρύνει να πάνε στον Πώποτα και να του ζητήσουν συγγνώμη, καθώς επίσης να μιλήσει στον μητροπολίτη να αναθεωρήσει την απόφασή του.

Για την αρχική σελίδα « Το Καφέ Της Χαράς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More