Το Καφέ Της Χαράς νέα: Η Αρετή έγκυος;

Το Καφέ Της Χαράς νέα: Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων του Καφέ της Χαράς διά χειρός Χάρη Ρώμα – Άννας Χατζησοφιά, οι οποίοι επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Μία από αυτές, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού μας, αφορά την εξέλιξη της σχέσης του Μάνου και της Βάλιας.

Το Καφέ Της Χαράς νέα: Η Αρετή έγκυος;

Συγκεκριμένα, ο πρώτος συνειδητοποιεί ότι είναι παράφορα ερωτευμένος με την καλή του φίλη και αποφασίζει να της εξομολογηθεί όσα αισθάνεται. Εκείνη, αρχικά, σοκάρεται, αλλά του εκμυστηρεύεται ότι και αυτή έχει τα ίδια συναισθήματα γι’ αυτόν, με αποτέλεσμα να παραδοθούν στο πάθος τους. Η επόμενη μέρα, όμως, δεν είναι ίδια για κανόνα από τους δύο και, κυρίως, για τον Μάνο, ο οποίος αισθάνεται άσχημα απέναντι στην Αρετή και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την απιστία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Μάνος εκμυστηρεύεται στον Διονύση όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ και εκείνος τον προτρέπει να της πει την αλήθεια. Τη στιγμή, μάλιστα, που ο Μάνος τού λέει ότι «θα πέσω στα γόνατα και θα της το πω», μπαίνει, χωρίς να την προσέξουν, η Αρετή, π οποία το ακούει και αποχωρεί σε ιδιαίτερα ευδιάθετη κατάσταση, αφού έχει καταλάβει κάτι τελείως διαφορετικό.

Στη συνέχεια, η τελευταία επισκέπτεται τον Περίανδρο και του αποκαλύπτει ότι το βράδυ ο Μόνος προ-τίθεται να τη ζητήσει επίσημα σε γάμο, με εκείνον να παραξενεύεται. Ωστόσο, δεδομένου ότι έχει δει τον γιο του να φιλιέται με τη Βάλια, της αποκαλύπτει ότι άλλο πράγμα θέλει να της πει και συγκεκριμένα να της ζητήσει συγχώρεση ή και να χωρίσουν. Τότε ο Πώποτας τη συμβουλεύει, άμα θέλει να τον διεκδικήσει και να παραμείνει μαζί του, να ανατρέψει τα γεγονότα… Με ποιον τρόπο;

Ανακοινώνοντάς του ότι είναι έγκυος! Το βράδυ, λοιπόν, η Αρετή έχει οργανώσει ένα ρομαντικό δείπνο και τη στιγμή που ο Μάνος ετοιμάζεται να της ανακοινώσει αυτό που θέλει, τον διακόπτει και του λέει ότι πήγε σε έναν γιατρό. Εκεί, έκανε κάποιες απαραίτητες εξετάσεις και έμαθε ότι σύντομα θα γίνουν τρεις, με τον Μάνο να παθαίνει σοκ!

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More