Το Καφέ Της Χαράς Εξελίξεις: Τάσος & Κανέλα παραμένουν κρυφό ζευγάρι;

Το Καφέ Της Χαράς Εξελίξεις: Η Αρετή αρνείται να αποδεχτεί πως η Βάλια ήρθε και θα μείνει στο χωριό, καθώς αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύει να χάσει τον αγαπημένο της, τον Μάνο.

Το Καφέ Της Χαράς Εξελίξεις: Τάσος & Κανέλα παραμένουν κρυφό ζευγάρι;

Ειδικά δε από τη στιγμή που εκείνος πηγαίνει κόντρα στον πατέρα του και παρατάει τα πάντα για χάρη της παιδικής του φίλης. Αποφασίζει, λοιπόν, να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του Περίανδρου. Συγκεκριμένα, να φανερώσει μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα της, δηλαδή να γίνει μία αδίστακτη γυναίκα.

Το σχέδιό της ξεκινά όταν ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι του. Η Αρετή τον περιμένει εκεί και του ζητάει να ολοκληρώσουν τη σχέση τους και να κάνουν έρωτα πηγαίνοντας κόντρα στις ηθικές της αξίες, θέλει με αυτόν τον τρόπο να τον κρατήσει κοντά της, και τα καταφέρνει.

Παράλληλα, η Χάιδω φτάνει σε κωμικοτραγικές ακρότητες εξαιτίας της ζήλιας της, καθώς έχει ανασκαλευτεί η υποψία της παλιάς σχέσης του Τάσου με τη συμπεθέρα τους, Κανέλα.

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More