Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 7 – 4ος Κύκλος

Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 7 – 4ος Κύκλος Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) της σειράς Το Καφέ Της Χαράς του Αντ1 …

Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 7 – 4ος Κύκλος – 14/2/20

Ο Μόνος εμμένει στην απόφασή του να δώσει το οικογενειακό τους πατητήρι στη Βόλια, για να στεγάσει το καινούργιο «Καφέ της Χαράς», και ο Περίανδρος γίνεται ακόμα πιο έξαλλος. Έτσι, λοιπόν, παίρνει μια σημαντική απόφαση: να τον αποκληρώσει!

Η Βάλια και ο Μάνος είναι αποφασισμένοι να μετατρέψουν το οικογενειακό πατητήρι, ιδιοκτησίας του δεύτερου, στο καινούργιο «Καφέ της Χαράς». Έτσι, ο νεαρός άντρας τής παραδίδει τον φάκελο με τα αντίγραφα της διαθήκης και των τίτλων ιδιοκτησίας, ώστε να πάει στην τράπεζα στο Μεγαλοχώρι και να πάρει το επιχειρηματικό δάνειο. Μάλιστα, η Βάλια τον ρωτάει, για τελευταία φορά, αν είναι σίγουρος για αυτή την ενέργειά του και εκείνος γνέφει θετικά.Έπειτα, η κοπέλα ετοιμάζεται να πάει στην τράπεζα στο Μεγαλοχώρι και συναντάει τυχαία, ακόμη μία φορά, τον Δημήτριο.

Αυτή τη φορά, υπό κανονικές συνθήκες, αφού η πρώτη τους γνωριμία έγινε τη στιγμή που εκείνη προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του παλιού σπιτιού τους, χτυπώντας το πόδι της. Εκείνη τη στιγμή, η Βάλια τού αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο θέλει να πάει στο γειτονικό χωριό, με τον Δημήτριο να προσφέρεται να την πάει εκείνος με τη μηχανή. Έκτοτε, Βάλια και Δημήτριος έρχονται πιο κοντά, με τον τελευταίο να μπαίνει στη ζωή της και να γίνεται ο φύλακας άγγελός της.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, οι γυναίκες του χωριού έχουν παραληρήσει στη θέα του νέου και γοητευτικού παπά, δημιουργώντας ουρές για… εξομολογήσεις. Όσο για την Κατίνα και τη Φιλιώ; Εκείνες προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 7 – 4ος Κύκλος

O Μάνος πηγαίνει στο πατρικό του σπίτι, μετά το αιφνίδιο τηλεφώνημα του πατέρα του, για να μιλήσουν για το επίμαχο θέμα: τhν παραχώρηση του οικογενειακού πατητηριού στη Βάλια. Εκεί, ο Μάνος τού επισημαίνει σε έντονο τόνο ότι δεν έχει αλλάξει γνώμη, με τον πατέρα του να γίνεται ακόμα πιο έξαλλος!

Εκείνη τη στιγμή, ζητάει να του παραδώσει τα κλειδιά όλων των περιουσιακών του στοιχείων που έχει πρόσβαση, αφού τον αποκληρώνει! Φυσικά, ο Μάνος και η Τασία, η οποία βρίσκεται παρούσα σε αυτή τh συζήτηση, δεν πιστεύουν στ’ αυτιά τους, παθαίνοντας σοκ!

Δείτε το προηγούμενο επεισόδιο ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 8, 9, 10, 11

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

You might also like