Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 16 – 4ος Κύκλος

Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 16 – 4ος Κύκλος Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) της σειράς Το Καφέ Της Χαράς του Αντ1 …

Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 16 – 4ος Κύκλος

Ο Περίανδρος για να προκαταλάβει την απόφασή του Μάνου, ανακοινώνει με κεράσματα σε όλο το χωριό, ότι θα γίνει ένας ευτυχής παππούς. Εν τω μεταξύ η Στέλλα δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο μασκοφόρο, αλλά ευτυχώς την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται ο Περίανδρος Πώποτας ως από μηχανής Θεός!

Ο Μάνος είναι αναστατωμένος από τα απρόσμενα νέα της εγκυμοσύνης της Αρετής. Είναι διχασμένος ανάμεσα στον έρωτά του για την Βάλια και το καθήκον του προς το παιδί που θα γεννηθεί.

Πως μπλέχτηκε έτσι η ζωή του…Παράλληλα, ο Περίανδρος για να προκαταλάβει την απόφασή του Μάνου, ανακοινώνει με κεράσματα σε όλο το χωριό, ότι θα γίνει ένας ευτυχής παππούς.

Εν τω μεταξύ η Στέλλα δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο μασκοφόρο, αλλά ευτυχώς την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται ο Περίανδρος Πώποτας ως από μηχανής Θεός!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Καφέ Της Χαράς – Επεισόδιο 17, 18

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More