Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Το Καφέ της Χαράς επεισόδια: Ο Μανωλάκης φεύγει εκτάκτως για τη Γερμανία

Το Καφέ της Χαράς επεισόδια: Καινούργια πρόσωπα πρόκειται να εισβάλουν στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Ψαρράς και η Όλγα Σκιαδαρέση.

Το Καφέ της Χαράς επεισόδια: Ο Μανωλάκης φεύγει εκτάκτως για τη Γερμανία

Ηνέα χρονιά βρίσκει το Καφέ της Χαράς με πολλές ίντριγκες και μυστικά που αποκαλύπτονται. Καινούργια πρόσωπα πρόκειται να εισβάλουν στα νέα επεισόδια του πέμπτου κύκλου, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Ψαρράς, ως αρραβωνιαστικός της Χαράς και η Όλγα Σκιαδαρέση σε ρόλο εξώγαμου παιδιού του Φατσέα.

Πιο συγκεκριμένα, το Κολοκοτρωνίτσι ετοιμάζει υποδοχή ήρωα στον Περίανδρο, που βγαίνει από το νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του από τον πυροβολισμό. Η επιστροφή του, χαροποιεί τους περισσότερους, αλλά όχι τον Φατσέα. Όσο καιρό ήταν ο Περίανδρος στο νοσοκομείο, η Τασία τον είχε περιμαζέψει κρυφά στο σπίτι και τώρα με την επιστροφή του Περίανδρου, ο Φατσέας μένει άστεγος και μόνος.

Το Καφέ της Χαράς επεισόδια: Ο Μανωλάκης φεύγει εκτάκτως για τη Γερμανία

Και ενώ ο Περίανδρος συνέρχεται, η πρώην σύζυγος του και μητέρα του γιου του, αρρωσταίνει σοβαρά και ο Μάνος φεύγει εκτάκτως για την Γερμανία, αφήνοντας τη Βάλια να τρέχει μόνη της το καφέ. Δεν θα μείνει για πολύ, όμως, μόνη καθώς γυρίζοντας ένα βράδυ στο σπίτι, βρίσκει εκεί τη Χαρά με τον σύντροφο της Ιάσωνα, που ήρθαν για να μείνουν.

Τα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς επιστρέφουν στην prime time του ΑΝΤ1 και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 21:00.

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

You might also like