Το Καφέ Της Χαράς επεισοδια: Η Μεγάλη επιστροφή στην σειρά

Το Καφέ Της Χαράς επεισοδια: Η Βάλια δεν διανύει και την καλύτερη φάση της ζωής της βλέποντας τον άνθρωπο που αγαπάει να είναι ένα βήμα πριν την εκκλησία.

Το Καφέ Της Χαράς επεισοδια: Η Μεγάλη επιστροφή στην σειρά

Ευτυχώς, έχει τη στήριξη της Στέλλας. «Δεν θα πάω στο καφέ, θα μείνω μαζί σου», της λέει εκείνη και η Βάλια ησυχάζει με το βλέμμα καρφωμένο στο κενό. Την ίδια στιγμή, η αγάπη του Δημήτριου προς το πρόσωπό της, το φιλί που αντάλλαξαν πριν λίγες ημέρες αλλά και η παρουσία της γυναίκας του, Μαργαρίτας, την κάνουν να αισθάνεται ακόμα χειρότερα.

Το Καφέ Της Χαράς επεισοδια: Η Μεγάλη επιστροφή στην σειρά

Η Σταυρούλα, που επίσης βλέπει τη Βόλια σε κατάθλιψη, σκέφτεται πώς μπορεί και με ποιο μέσο να τη βοηθήσει για να αισθανθεί καλύτερα και μόνο σε ένα πρόσωπό πάει το μυαλό της. Στη Χαρά, στην οποία και τηλεφωνεί. Ο Νώντας έχει φτάσει στο χωριό και αρχίζει να εκβιάζει τη Στέλλα. «θα αποκαλύψω σε όλους την πραγματική σου ταυτότητα, θα σε ξεσκεπάσω», της τονίζει και εκείνη θα βιαστεί να του πει:

«Σταμάτα τις απειλές σου, Νώντα. θα υποκύψω στις όποιες ορέξεις σου χωρίς περισσότερα λόγια, αρκεί να με φέρεις σε επαφή με τον Βασίλη».

Ο Νώντας προβληματίζεται για το γεγονός πως ζητά επαφή με τον Βασίλη καθώς αυτός ο άντρας ευθύνεται για την… είσοδό της στη φυλακή και το σκέφτεται. Ακόμα ένας άντρας που έχει πολλές σκέψεις στο μυαλό του είναι ο Περίανδρος. Το Καφέ Της Χαράς επεισοδια

Το Καφέ Της Χαράς επεισοδια: Η Μεγάλη επιστροφή στην σειρά

Αρχίζει να αποδέχεται τα συναισθήματα του για τη Στέλλα και μάλιστα πηγαίνει να τη βρει στο καφέ, όμως εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με μια τεράστια έκπληξη. Πίσω από την μπάρα δεν θα βρει την αγαπημένη του αλλά τη Χαρά. «Τι κάνεις εσύ εδώ; Γιατί γύρισες, θα ρωτήσει τη Χαρά και αμέσως θα ξεκινήσει μια νέα κόντρα ανάμεσα τους. «Και εγώ χαίρομαι που σε βλέπω Πώποτα», θα του πει η Χαρά και το βλέμμα του θα καρφωθεί στη Στέλλα που θα κάνει ξαφνικά την εμφάνισή της.

Ο πρώην δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου όχι μόνο θα ταραχθεί από την παραουσία της αλλά και θα διχαστεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες, καθώς η επιστροφή της Χαράς θα ξυπνήσει μέσα του συναισθήματα που δεν είχαν καταλαγιάσει. Πρώτο του μέλημα πάντως θα είναι να ξεφορτωθεί τον Νώντα ή αλλιώς το «Πεκινουά», όπως εκείνος τον αποκαλεί, μια και καλή…

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More