Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Το Καφέ Της Χαράς 2020 – Υπόθεση: Όσα πρέπει να ξέρετε

Το Καφέ Της Χαράς 2020 – Υπόθεση: Η εμβληματική σειρά Το καφέ της Χαράς επιστρέφει 15 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή με ολοκαίνουρια επεισόδια. Το «παρών» Θα δώσουν όλοι οι παλιοί, κλασικοί χαρακτήρες αλλά και νεότεροι, που Θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Το Καφέ Της Χαράς 2020 – Υπόθεση

Ο ΑΝΤ1, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας και τα γιορτάζει με μία σειρά επετειακών εκπομπών.

Μία από αυτές είναι και το «Καφέ της Χαράς», που μονοπώλησε την αγάπη των τηλεθεατών. Δεκαπέντε χρόνια μετά, λοιπόν, η αγαπημένη σειρά, με την υπογραφή των Χάρη Ρώμα -Άννας Χατζησοφιά, επανέρχεται για να ανασυνθέσει τα κομμάτια ενός παζλ που έδωσε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την εικόνα μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν αρχίσει ήδη, με τους παλιούς χαρακτήρες αλλά και τους νεότερους να αναλαμβάνουν δράση.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Χάρης Ρώμας, Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη, Έφη Ρασσιά, Πάρης Σκαρτσολιάς κ.ά.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι Ζέτα Δούκα, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης, Μαριαλένα Ροζάκη, Αποστολής Καμιτσάκης, Εύη Κολιούλη, Μαίρη Ραζή.

Να σημειωθεί ότι η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου στις 20.45.

Το Καφέ Της Χαράς 2020 – Υπόθεση

Οι περισσότεροι ήρωες παραμένουν στο Κολοκοτρωνίτσι και παρακολουθούν τα νέα δεδομένα της εποχής, που αλλάζουν, ενώ η Χαρά και η Βάλια τα έχουν αφήσει όλα πίσω τους κάνοντας μια νέα αρχή στο εξωτερικό.

Ωστόσο, μία πυρκαγιά στο Καφέ της Χαράς γίνεται αιτία η Βάλια να ετοιμάσει τη βαλίτσα της και να πάει στο Κολοκοτρωνίτσι για να εξερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Η ίδια, ως δικηγόρος πια, είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για εμπρησμό και δεν θα ησυχάσει αν δεν βρει ποιος το έκανε.

Στο μεταξύ, εκεί συναντάει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον), ο οποίος είναι αρραβωνιασμένος με την Αρετή (Μαριαλένα Ροζάκη).

Σύντομα, από την παλιά φιλία του Μάνου και της Βάλιας ξεπηδά ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος συναντάει όχι μόνο την αναμενόμενη αντίδραση του αυστηρού πατέρα, Περίανδρου Πώποτα, αλλά και της φιλελεύθερης Χαράς.

Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα.

Τότε είναι που η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντος, αλλά η Βάλια έχει άλλες προθέσεις. Συγκεκριμένα, να ανοίξει το νέο Καφέ της Χαράς, στο οποίο θα διαδραματιστούν πολλά ευτράπελα και κολοκοτρωνιτσιώτικα.

Παράλληλα, ο Πώποτας καλείται να αποχαιρετήσει το Δημαρχείο του και τα ηνία αναλαμβάνει ένα πρόσωπο-έκπληξη, γένους θηλυκού. Ακόμα μία ιστορία που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα είναι αυτή που κουβαλά η Στέλλα (Ζέτα Δούκα), η οποία φαίνεται να κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό και βρίσκει καταφύγιο στο Κολοκοτρωνίτσι.

Η γυναίκα, μάλιστα, δεν θα αργήσει να κερδίσει την καρδιά του Περίανδρου. Από την άλλη, η άφιξη ενός νεαρότερου παπά (Αποστολής Καμιτσάκης) προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες του χωριού, οι οποίες γοητεύονται. Εκείνος, όμως, θα έρθει πολύ κοντά με μία βασική πρωίδα.

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More