Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

TO ANOIΞΕ πάλι το στοματάκι του ο Νότης Σφακιανάκης!

Νέο μέτωπο με τον Αντώνη Ρέμο και τον Παντελή Παντελίδη άνοιξε ο Νότης Σφακιανάκης, λέγοντας την ώρα που ήταν στην πίστα ότι «έχουν καβαλήσει μία μπαμπού κατασκευή», ενώ επιτέθηκε και στη Μελίνα Μερκούρη, χαρακτηρίζοντάς την «θεά του κ*λου»!

«Πήγα στον Παρθενώνα και ήθελα να φουντάρω. Είναι μέγιστη ντροπή από το 1992 τα κοπρόσκυλα που διαφεντεύουν τις τύχες μας, λέγεται Μελίνα Μερκούρη και τα ρέστα… η θεά του κ*λου… Έχουν μέσα στο μνημείο το δικό μας γερανούς σκουριασμένους από το 1992 και παραπήγματα οι ξεδιάντροποι! Μιλάμε τώρα για ελεεινή φυλή, που μας κυβερνάει από το 1973 και μετά», είπε ο τραγουδιστής κάνοντας κήρυγμα από την πίστα.

Λίγο νωρίτερα, ο Νότης είχε αναφερθεί και στην πρόσφατη επίσκεψη του Ρέμου και του Παντελίδη στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, χωρίς να παραλείψει να τους περάσει γενεές δεκατέσσερις: «είχαν έρθει τις προάλλες δύο τραγουδιστές και ξέρετε όλους τους τραγουδιστές τους ονομάζουν καλλιτέχνες, κατά λάθος, όμως, γιατί καλλιτέχνης δεν είναι ο τραγουδιστής. Υπάρχει και τραγουδιστής ο οποίος έχει κάνει και κομμάτι της πλάκας. Τώρα τα ίσα και όμοια όλοι μαζί στο ίδιο καφενείο… δεν είμαστε ίσα και όμοια. Τα πρωτότυπα και τα κακέκτυπα ένα και το αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όλους αυτούς που σαλιαρίζουν ή γλύφουν και μετά σε μαχαιρώνουν από πίσω να μην τους κάνουμε παρέα και να μην τους επιτρέπουμε να μας πλησιάζουν».

«Γι’ αυτό το λόγο συμπεριφέρθηκα τις προάλλες όπως συμπεριφέρθηκα, απλά χαιρέτησα και αρκετό ήταν, χαιρέτησα τον Αντώνη τον Ρέμο και αρκετό ήταν, γιατί τους ανθρώπους που από την μια μέρα στην άλλη δεν καβαλάνε καλάμι αλλά καβαλάνε μια μπαμπού κατασκευή που αποτελείται από 4 – 5 μεγάλα χοντρά μπαμπού και την βάζουν ανάμεσα στα σκέλια τους και παίρνουν φόρα και μας γ@μ@νε όλους θα πρέπει κάποια στιγμή να τους σταματήσουμε, να μην το επιτρέπουμε να συμβαίνει αυτό. Αν εκεί συμπεριφέρονται μ’ αυτό τον τρόπο και ας πούμε ότι εδώ είναι το σπίτι μου… θα μου πεις γιατί κάθεσαι και σχολιάζεις, ε… να περάσει και η ώρα δεν μπορώ να τραγουδάω και συνέχεια, τζουκ μποξ είμαι; Στο σπίτι το δικό μας άνθη, στο σπίτι των άλλων πετάνε και καρέκλες και ότι γουστάρουν, ε… λοιπόν έχουμε μια κάποια διαφορά», κατέληξε ο τραγουδιστής, «στολίζοντας» δεόντως τον Παντελίδη.

You might also like