Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Τιμωρός – Λαμπροπούλου – Λάλος ζευγάρι στη νέα σειρά του Alpha

Τιμωρός – Η νέα σειρά του ALPHA, “Τιμωρός”, έρχεται με σκοπό να καθηλώσει τους θεατές με έντονη δράση και ανατρεπτική πλοκή. Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, επανασυνδεόμενοι μετά την επιτυχία τους στο “Σασμό”.

Τιμωρός – Λαμπροπούλου – Λάλος ζευγάρι στη νέα σειρά του Alpha

Στο καστ περιλαμβάνονται επίσης ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίνα Καλογήρου, συμπληρώνοντας ένα ισχυρό σύνολο ηθοποιών υψηλών προσόντων, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Τονίζεται ιδιαίτερα η προσθήκη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου, προσδιορίζοντας τον πλούσιο χαρακτήρα της σειράς. Η σειρά αποτελείται από 70 επεισόδια και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, υποσχόμενη νέες συναρπαστικές ανατροπές κάθε εβδομάδα.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στη ζωή ενός πεζοναύτη, ο οποίος σοκάρεται όταν ανακαλύπτει μια μεγάλη συνωμοσία πίσω από την απώλεια της οικογένειάς του. Αποφασισμένος να εκδικηθεί, βρίσκεται μπλεγμένος στον επικίνδυνο υπόκοσμο, αναζητώντας δικαιοσύνη και λύτρωση μέσα από αδιέξοδες καταστάσεις. Η σειρά υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό ένταση, ανατροπές και συναισθηματικές κορυφώσεις, καθιστώντας τον “Τιμωρό” ένα αναπόσπαστο κομμάτι της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like