Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Τι λένε τα ζώδια την Τρίτη 19 Μαϊου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ξεκινάς την ημέρα σου με κέφι και πάνω από όλα με διάθεση να μιλήσεις και να βρεθείς με πολύ κόσμο. Μόνος/η σου δεν θέλεις να είσαι κι όσο περισσότερο ανοιχτείς τόσο καλύτερα θα νιώσεις.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις να σηκώσεις το τηλέφωνο και ίσως να πεις περισσότερα από αυτά που πρέπει. Αν είσαι θυμωμένος/η τόσο το καλύτερο γιατί θα ξεσπάσεις, θα μιλήσεις και δεν θα τα κρατήσεις μέσα σου. Αν πάλι είσαι εσύ σε ένα μέρος και το άλλο άτομο αλλού, θα χρειαστεί να βρεθείτε άμεσα για να έρθετε πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεις τα πράγματα ελεύθερα και αυτό θα σου δημιουργήσει ένα καλό κλίμα με τους συνεργάτες σου. Πάντως έχεις ανάγκη να συζητήσεις για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μετά την ανυποχώρητη και σταθερή στάση, θα πάρεις θέση και αυτό που θα σκέφτεσαι θα το λες. Αν έχεις στενοχωρήσει κάποιους φίλους σου θα το καταλάβεις γιατί πιθανόν να μην μίλαγες καθόλου και αυτό να δημιούργησε ήδη ένα θέμα επικοινωνιακό.
Ερωτικά: Ενώ κράτησες τα χαρτιά σου κλειστά, τώρα ανοίγεσαι και δεν θέλεις πλέον να κρατήσεις μέσα σου ό, τι σε απασχολεί. Προτιμάς την αλήθεια και κυρίως θέλεις να έχεις ανοικτά αφτιά για να καταλάβεις ακόμα και κάποια λάθη σου. Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα ανοίξεις τελικά μια συζήτηση που ίσως φοβόσουν ότι θα πονούσες αλλά τελικά τα πράγματα θα είναι πιο ανάλαφρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει να υποχωρείς συνέχεια για αυτό θα ανοίξεις ακόμα και ένα μέτωπο που θα αναδείξει τις προσωπικές σου απόψεις και μάλιστα με πολύ ειλικρινή και ανοικτό τρόπο. Τώρα αν δεν θέλεις να το παρατραβήξεις πιθανόν να μην τσακωθείς και να κρατήσεις διπλωματική θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει την άνεση και την ευελιξία που θα σου δώσει μια καινούργια οπτική γωνία. Όσο πάντως και να φοβάσαι την μοναξιά τελικά θα το υπερνικήσεις γιατί θα κάνεις καλύτερη επαφή με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Ενώ θέλεις να κάνεις την ανατροπή και να προχωρήσεις όσο μπορείς πιο γρήγορα, σε κρατάει κάποια προσωπική αναστολή και ίσως πρέπει να το ξεπεράσεις. Αν σε ενδιαφέρει ο Καρκίνος έχε στο νου ότι βλέπετε τη ζωή και τη σχέση από διαφορετική τελείως οπτική γωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να λες ότι θα κάνεις αυτό ή εκείνο τελικά κάνεις μόνο αυτό που μπορείς γιατί είσαι σε φάση που δεν σου αρέσει να πειραματίζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βγάζοντας τον εαυτό σου έξω από ένα παιχνίδι που ίσως εσύ να έχεις στήσει χωρίς να το έχεις καταλάβει, ανακουφίζεσαι γιατί επιτέλους θα ξεκουραστείς. Μπορεί να νιώθεις κούραση γιατί το είχες παρακάνει και μην είσαι πολύ ενεργός/η. Ένα βιβλίο ή μια πολύ καλή συζήτηση θα σε ξεκουράσει.
Ερωτικά: Θέλεις να πεις πολλά αλλά έτσι ώστε να μην εκτεθείς γιατί έχεις αρχίσει και καταλαβαίνεις ότι κάτι κάνεις και όλο το πράγμα στραβά. Ίσως υπάρχει μια μεγάλη πίεση μέσα σου για να ξεδιαλύνεις κάποιες απορίες και να μην μπορείς να την κουμαντάρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Φιλοδοξίες πάρα πολλές αλλά μέσα από συνεργάτες που σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να κάνεις αυτό που θέλεις. Επειδή υπάρχει ένα πλάνο που θα πρέπει να ακολουθήσεις, μάζεψε τις σκέψεις σου για να μην είναι πολύ σκόρπιες και αυτό θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις δύσκολες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις και ακόμα πιο πολλά να πεις και να ανταλλάξεις πληροφορίες. Όλο αυτό δεν είναι δύσκολο για σένα γιατί σου φέρνει μια έξτρα επιβάρυνση ότι πρέπει να πας σε πολλά μέρη και να δεις πολύ κόσμο.
Ερωτικά: Δεν αφήνεις εύκολα μια υπόθεση γιατί δε θέλεις να χάσεις το παιχνίδι και επίσης επιθυμείς να γυρίσει σε σένα όλη η ενέργεια που έχεις δώσει σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν είσαι μόνος/η σίγουρα είναι η περίοδος που παίζεις πιο εύκολα και θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου ταιριάζει αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι ότι έχεις να κάνεις πολλά και μπορεί να νιώσεις ένα πνίξιμο γιατί δεν θα έχεις χρόνο καθόλου για σένα. Η υπόθεση ενός ατόμου που θέλεις να συνεργαστείτε είναι θέμα ημερών, οπότε μην ανησυχείς ότι δεν θα γίνει κάτι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Κάνεις πάρα πολλά πράγματα και επίσης πηγαίνεις σε πολλά μέρη γιατί έχεις μια μεγάλη κινητικότητα που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Σίγουρα θέλεις την γνώμη των δικών σου ατόμων για να κάνεις κάποια αγορά αλλά καλό είναι να βασιστείς και στα δικά σου γούστα για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις νεύρα ή υπερδιέγερση και για αυτό δεν είσαι και πολύ συγκεντρωμένος/η στην σχέση σου. Τώρα θεωρείς ότι η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό με το άτομο που είστε μαζί για αυτό θα πιέσεις περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση. Πάντως οι πολλές γνώμες και όχι η ξεκάθαρη θέση μπορεί να το μπερδέψει και, αντί να φτιάξεις μια κατάσταση, θα την χαλάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου βγαίνουν πολλές δουλειές αυτές τις ημέρες που αν συγκεντρωθείς θα τις καταφέρεις όλες, αρκεί να έχεις υπομονή και κυρίως αισιοδοξία ότι θα πάνε όλα καλά.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Συζητήσεις επί των συζητήσεων και σχέδια επί των σχεδίων. Επειδή κάτι περιμένεις να γίνει από μια σχολή ή από το εξωτερικό, συντονίζεσαι καλύτερα και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Αν συνεχίσεις έτσι θα καταφέρεις να πάρεις και ένα δίπλωμα που σε έχει κουράσει αρκετά.
Ερωτικά: Το να φιλοσοφείς στην ζωή και να ξεπερνάς κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες μέσα από μια πνευματική στάση είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις απέναντι σε μια κρίση στην σχέση σου. Το να αναλάβεις και τις δικές σου ευθύνες θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις στους ώμους σου πολλές ευθύνες που κατά κάποιο τρόπο μειώνουν την απόδοσή σου αλλά και τη διάθεση σου να πετύχεις αυτό που θέλεις. Όμως σήμερα θα έχεις περισσότερο χρόνο και θα το ρίξεις λίγο στο διάβασμα γιατί είναι απαραίτητο για την εξέλιξη της δουλειάς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να σε υποχρεώσουν με κάποιο τρόπο να πάρεις θέση αλλά εσύ μάλλον δεν το θέλεις. Το πιο σημαντικό για σένα είναι ότι θα δεχτείς να βγεις μετά από πολύ καιρό με φίλους που είχατε χαθεί και σίγουρα θα μηδενιστούν οι αποστάσεις. Το ότι θα μιλήσεις για κάτι που έκρυβες ίσως σε κάνει να ξαλαφρώσεις.
Ερωτικά: Ο Δίδυμος μπορεί να μην σε αφήνει σε ησυχία, αφού τον σκέφτεσαι συνέχεια, γιατί ίσως έχεις αποφασίσει να πάρεις κάποιες αποστάσεις λόγω διαφόρων διαφωνιών. Προτιμάς ένα άτομο που θα έχει το μυαλό του και στην οικογένεια και όχι μια σχέση χωρίς αρχή και τέλος.
Οικονομικά & Καριέρα: Ψάχνεις να ανοίξεις κάποιες καινούργιες πόρτες που θα σε υποχρεώσουν εκ των πραγμάτων να μάθεις να δέχεσαι την αλλαγή, ακόμα και σε μικρά σχέδια που μπορεί να έχεις βάλει στο μυαλό σου. Αυτό σίγουρα σε βοηθά αλλά χρειάζεται αγώνας από την πλευρά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά:
Διασπάσαι από εδώ και από εκεί, προσπαθώντας να βοηθήσεις όλους όσους στο ζητούν και είναι δίπλα σου. Μπορεί να μην ασχολείσαι με εσένα αλλά κι αυτό καλό σου κάνει γιατί έχεις ανάγκη την επικοινωνία και την αλλαγή. Ίσως βέβαια πιεστείς παραπάνω αλλά τουλάχιστον θα είσαι σε δράση. Σίγουρα περιμένεις να τα βρεις με κάποια άτομα που έχετε απομακρυνθεί και εσύ κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο.
Ερωτικά: Έχεις καλή διάθεση και μάλλον δεν θα σταθείς σε κάτι που έχει γίνει εδώ και καιρό. Όμως μπορεί να φλερτάρεις περισσότερο για παιχνίδι, παρά για κάτι πιο σοβαρό ή αυτό θα δείχνεις προς τα έξω. Ένας Δίδυμος θα σε απασχολήσει αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όλων των ειδών οι συνεργασίες σου φαίνονται εύκολες, αλλά όταν έρθει η ώρα της έμπρακτης εφαρμογής ξεδιαλύνονται και ανοίγονται όλες οι τυχόν παραλείψεις, διαφορές και αντιθέσεις και επειδή κάπως έτσι θα κινείσαι από εδώ και πέρα καλό είναι να προσέχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δεν σου είναι και πολύ εύκολο να μιλήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις ανοικτά. Μερικές φορές προτιμάς την σιωπή παρά το να εκφραστείς άμεσα γιατί πιστεύεις ότι έτσι οι άλλοι δεν θα σε λάβουν και πολύ υπόψη τους. Όμως ένα κομμάτι πληροφόρησης σε βοηθάει για να μη χάνεις τον χρόνο σου άδικα σε πράγματα που μπορεί να τελειώσεις γρηγορότερα αν τα χρησιμοποιήσεις σωστά. Για αυτό ρώτα και μοιράσου.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να εμφανίζεις σημάδια εξάρτησης και κυρίως να τα συζητάς όλα γιατί πιστεύεις ότι κάπου χάνεται η μαγεία με το άλλο πρόσωπο. Το καλό είναι ότι αυτό δεν κρατάει για πολύ γιατί τώρα είσαι σε φάση που ευνοείσαι, αρκεί να μην το χαλάσεις λόγω των υπερβολικών προσδοκιών που έχεις από το άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου γιατί τα μέτωπα είναι πολλά και κάθε ένα με διαφορετικό θέμα και αυτό σε αγχώνει ή σε κουράζει υπερβολικά. Πάντως ό, τι και να κάνεις, χρειάζεσαι συνεχείς και άμεσες γνώσεις και ενημερώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις να πέσει κάτω το οτιδήποτε και το πιάνεις στον αέρα και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις μια προσωπική αδυναμία που ένιωθες λόγω των αδιεξόδων που συναντούσες κάθε λίγο και λιγάκι. Το να κινείσαι από εδώ και από εκεί και να μη μένεις σε στασιμότητα είναι το καλύτερο για σένα.
Ερωτικά: Ίσως να μιλήσεις παραπάνω από όσο συνηθίζει αλλά νιώθεις ότι σου κάνει καλό αν και κρατάς και κάποιες επιφυλάξεις κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό γιατί αυτό το πρόσωπο με τον δικό του τρόπο σε κρατάει κολλημένο/η σε κάτι που θέλεις να ξεπεράσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Εμφανίζονται άτομα που θέλουν να βοηθήσουν γιατί τους εμπνέεις και εκπέμπεις κάτι διαφορετικό. Η πρωτοτυπία για σένα είναι μια καθημερινότητα που τώρα λόγω ανταγωνισμού επιβάλλεται.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Πηγαίνεις από εδώ και από εκεί χωρίς βέβαια ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο κόσμος που μαζεύεις στο σπίτι σου ή οι συζητήσεις που κάνεις πρέπει να έχουν ένα στόχο για να πετύχουν. Πρόσεξε τα ανακατέματα, τα λόγια και τις λάθος εκτιμήσεις.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο έχεις μια σιγουριά ότι όλα είναι καλά αλλά υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις λάθος γιατί εσύ το έχεις πλάσει έτσι στο μυαλό σου και δεν το βλέπεις μπροστά σου με σάρκα και οστά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η λύπη δεν σε βοηθάει να προχωρήσεις και ίσως να έχεις ένα είδος αδυναμίας να δεις την πραγματικότητα. Ενώ έχεις πολλές ευκαιρίες αυτή την στιγμή, χρειάζονται όλες ξεχωριστή προσοχή. Για αυτό μην φέρνεις όλα τα άτομα μαζί σε επαφή και κάνε μια-μια τις κινήσεις σου.

You might also like