Θρήνος! Πέθανε η αθλήτρια Λόρεν Χιλ από σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο!

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής η 19χρονη Λόρεν Χιλ, η νεαρή αθλήτρια του μπάσκετ που είχε συγκλονίσει με την ιστορία της, και για χάρη της το NCAA μετέθεσε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ώστε να προλάβει να αγωνιστεί σε έναν αγώνα.

Ο μη εγχειρίσιμος καρκίνος από τον οποίο έπασχε στο κεφάλι δεν της επέτρεψε να ζήσει άλλο. Η Λόρεν Χιλ όταν έμαθε ότι έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής, αντιμετώπισε με απίστευτο τρόπο τον επερχόμενο θάνατό της.

Έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της, για να ενημερώσει τον κόσμο επί του DIPG (διαγνώστηκε, στον τελευταίο της χρόνο στο high school, με το γιατρό να την ενημερώνει πως δεν θα ζούσε, έως τα Χριστούγεννα) και να συγκεντρώσει χρήματα, για την έρευνα στην αντιμετώπιση του. Η μέτρηση αυτή, ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

Η Λόρεν Χιλ προσπάθησε να ενημερώσει όλο τον κόσμο για τον DIPG από τον οποίο έπασχε, κάνοντας και αρκετές τηλεοπτικές παρουσίες.

Μία εξ αυτών:

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More