Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

The Voice: Ποιος κριτής αποχωρεί …

Ποιος κριτής αποχωρεί από το The Voice; Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κριτή.

Στην τηλεόραση εγώ είμαι ένοικος. Πέρασα, είδα, είχε δωμάτιο με θέα, έκατσα, δεν κάθομαι πολύ καιρό, σε καταστάσεις γενικότερα στη ζωή…». Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento και βασικός συντελεστής και του φετινού «The Voice» αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «Ολα» ότι σκέφτεται σοβαρά να μην συνεχίσει και του χρόνου στο επόμενο (που βρίσκεται στα πλάνα του ΑΝΤ1 και για την επόμενη σεζόν).

«Δεν ξέρω αν θα πάω στο Voice 3» παραδέχτηκε και συνέχισε: «Οχι ότι σνομπάρω, αλλά εκτός του ότι έχω να κοιμηθώ από το 2014, δεν έχω τη δυνατότητα να περιμένω από κάποιον να μου γράψει τραγούδια. Αυτά που λέω τα γράφω μόνος μου. Επίσης είμαι της άποψης ότι αυτό πρέπει να το γνωρίσουν κι άλλοι άνθρωποι. Είχα την τιμή και την τύχη να το κάνω, αλλά αυτό το πράγμα με τα «κατσικώματα» γενικότερα σε θέσεις δεν είναι σωστό. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι υπόλοιποι, δεν το συζήτησα…».

Στην ίδια συνέντευξη ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento μίλησε για την πίστη του στον Θεό και τη συνήθειά του να επισκέπτεται ξωκκλήσια και αποκάλυψε ότι ήταν μικρός το παρατσούκλι του ήταν «μουχλιάρης» (από τη μούχλα).

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μιχάλη Κουινέλη των Stavento ότι αποχωρεί από το The Voice:

https://www.youtube.com/watch?v=nLgXJwP4G08

You might also like