Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας – Επεισόδιο 2

Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας – Επεισόδιο 2 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) της σειράς του ΣΚΑΪ …

Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας – Επεισόδιο 2

Η γειτνίαση Ευριπίδη – Θάλειας και Ανανία – Βιβής, που ξεκίνησε στραβά, πρόκειται να στραβώσει ακόμη περισσότερο όταν οι Παπαδάκηδες μεταφέροντας ένα στρώμα πλακώνουν κατά λάθος τη σκυλίτσα της Βιβής.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να της το κρύψουν και κάνουν τα πάντα για να μην καταλάβει τίποτε, αλλά εκείνη τελικά το μαθαίνει και ο πόλεμος ανάμεσά τους αρχίζει.

Εντω μεταξύ, ο κομμωτής Ζαχαρίας προτείνει στη Χριστίνα να συγκατοικήσει με έναν γοητευτικό φίλο του, τον Σωτήρη. Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας – Επεισόδιο 2

Οι ελπίδες της για μια νέα σχέση, όμωτ διαψεύδονται, καθώς ο Σωτήρης είναι ομοφυλόφιλος.

Επιπλέον, φέρνει μαζί του ένα χάμστερ, που η κοπέλα σιχαίνεται. Και η γκαντεμιά της απελπισμένης Χριστίνας συνεχίζετε καθώς συναντάει στις σκάλες τον Νίκο και το ερωτεύεται κεραυνοβόλα, χωρίς να ξέρει πω είναι παντρεμένος.

Από την άλλη, η γοητευτική Ραλλία, εμπορική διευθύντρια κατασκευαστικής εταιρείας, εμφανίζεται στην πολυκατοικία για να αναλάβει τις επισκευές.

Ο γυναικά Στέφανος δεν χάνει ευκαιρία να της τη πέσει κι εκείνη ανταποκρίνεται, χωρίς να ξέρει ότι ο «σταρ» κάνει μόνο σχέσεις τη μιας νύχτας. Παράλληλα, η Λουίζα δυσονασχετεί με τη Γεωργία, που ανακατεύεται στη ζωή του ζευγαριού, αλλά ο Νίκο δεν δείχνει να καταλαβαίνει πόσο ενοχλη μαμά του.

Και η αντιπάθεια του Αλέκοι όμως, προς τον Στέφανο μετατρέπεται c ζήλια, όταν ο ηθοποιός αγοράζει το σπορ αυτοκίνητο που ο πρώτος ονειρεύεται αλλά δεν μπορεί να το αποκτήσει.

Την ίδια μέρα, ο Παύλος και ο Γιάννης avc καλύπτουν έκπληκτοι την κατάληψη το διαμερίσματος του ισογείου από τις γιαγιάδες. Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας – Επεισόδιο 2

Προσπαθούν να τις διώξουν, εν εκείνες με τη σειρά τους προσπαθούν να διώξουν κάθε υποψήφιο αγοραστή.

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας – Επεισόδιο 3, 4, 5

Για την αρχική σελίδα «Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας» πατήστε ΕΔΩ

You might also like