Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Θα Γίνει της Πολυκατοικίας: Αυτοί είναι οι ένοικοι

Θα Γίνει της Πολυκατοικίας: Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να ανοίξει, μέσα στον Σεπτέμβριο, μία νέα πολυκατοικία στην οποία κατοικούν 23 ένοικοι, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που με τις ιστορίες τους αναμένεται να μας χαρίσουν στιγμές γέλιου, συγκίνησης, αλλά κυρίως τρέλας.

Θα Γίνει της Πολυκατοικίας: Αυτοί είναι οι ένοικοι

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ, θέλοντας να επενδύσουν σε σημαντικό βαθμό στην ελληνική μυθοπλασία, εξασφάλισαν από νωρίς τα δικαιώματα της ισπανικής σειράς «La que se avecina» (μτφρ. «Αυτό που έρχεται»), που αποτελεί μία ανανεωμένη εκδοχή της «Πολυκατοικίας» (2008-2011, MEGA).

Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου και το τιμόνι της σκηνοθεσίας κρατά ο Βασίλης θωμόπουλος, ενώ το καστ αποτελείται από 23 ηθοποιούς. Συγκεκριμένα, τους Παύλο Χαϊκάλη, Χριστίνα Τσάφου, Γεράσιμο Γεννατά, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Βασιλική Ανδρίτσου, Τάσο Γιαννόπουλο, Νίκο Πουρσανίδη, Παρθένα Χοροζίδου, Γιάννα Σταυράκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Ζήση Ρούμπο, Δημήτρη Καπετανάκο, Γιώργο Σαββίδη, Μαρία Δαμασιώτη κ.ά.

Τα γυρίσματα της σειράς θα αρχίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες και θα γίνονται με εντατικούς ρυθμούς, για να είναι όλα έτοιμα και η πολυκατοικία να ανοίξει τις… πόρτες της μέσα στον Σεπτέμβριο, μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες προβάλλεται συνεχώς το πρώτο διαφημιστικό τρέιλερ με κάποιους από τους παραπάνω, χωρίς ωστόσο να προ δίδονται πολλά στοιχεία για τους χαρακτήρες που υποδύονται, με εξαίρεση τους Βασιλίκι Ανδρίτσου – Τάσο Γιαννόπουλο Γιώργο Σαββίδη – Μαρία Δαμασιώτη, που είναι δύο από τα ζευγάρια της σειράς.

Σε αυτή την πολύ κατοικία, η οποία βρίσκεται σε ένα προάστιο της Αττικής, κατοικούν 23 ένοικοι, οι οποίοι είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Αλλιώς με τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα τους και άλλοι με τα αρνητικά. Θα Γίνει της Πολυκατοικίας

Σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε την ιστορία ενός διαφορετικό ενοίκου αλλά και τις μεταξύ του περιπέτειες, καθώς η συνύπαρξη και η συνεννόηση ανάμεσά του δεν είναι η καλύτερη. Αυτός ο συνδυασμός, λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές γκρίνιες και ευτράπελα.

Μάλιστα, πέρα αϊτούς μόνιμους ενοίκους της πολυκατοικίας, στη σειρά θα κάνουν η εμφάνισή τους και κάποια πρόσωπα έκπληξη, τα οποία θα αναστατώσουν την καθημερινότητα τα ενοίκων.

You might also like